“Βγήκαν τα μαχαίρια” μεταξύ Πάμπλο Γκαρσία και Ντιόγκο στο Instagram – ΦΩΤΟ

“Βγήκαν τα μαχαίρια” στο Instagram μεταξύ του Πάμπλο Γκαρσία και του Ντιόγκο. Ο Ουρουγουανός παλαίμαχος άσος είχε κάνει ένα ποστ στον προσωπικό του λογαριασμό πριν από τρεις εβδομάδες στο οποίο έγραφε τις ευχές του για τον ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού έκανε ένα σχόλιο στο συγκεκριμένο ποστ που σίγουρα δεν άρεσε καθόλου στον Πάμπλο Γκαρσία.

«Πάμπλο, πες στους φίλους του ΠΑΟΚ για τα δύο δόντια που σου έβγαλα από το στόμα και για τους τίτλους που εγώ κατέκτησα και εσύ όχι», έγραψε ο Ντιόγκο.

Η απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία ήρθε με καθυστέρηση 3 εβδομάδων και ο Ουρουγουανός την έγραψε και στα ισπανικά και στα ελληνικά. «Βραζιλιάνε ξέρεις πολύ καλά πως αυτά τα Κύπελλα είναι βρώμικα. Και σε χτύπησα σαν άντρας, όχι από πίσω σαν κότα και όποτε θες ακόμα βρίσκομαι Θεσσαλονίκη».

Όπως είναι γνωστό οι δύο Λατίνοι έχουν “ανοικτούς λογαριασμούς” από ένα ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”. Τότε ο Ουρουγουανός είχε χτυπήσει με γροθιά στο στομάχι τον Βραζιλιάνο, χωρίς να τιμωρηθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, που ήταν ο Κάκος. Ο Πάμπλο Γκαρσία είχε δεχθεί νωρίτερα σε μια φάση ένα χτύπημα στο πρόσωπο από τον Ντιόγκο, ο οποίος είχε γυρισμένη την πλάτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ