«Βαυαρός» ο Μάριο Γκέτσε

«Βαυαρός» ο Μάριο Γκέτσε

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Μάριο Γκέτσε μέσω της επίσημη ιστοσελίδας της, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την νέα του ομάδα την 1η Ιουλίου.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου, σύμφωνα με δημοσιεύματα αποτελεί επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας του Μονάχου, Πεπ Γκουαρδιόλα, ο οποίος θα αναλάβει τον πάγκο των Βαυαρών, μετά το τέλος της φετινής σεζόν.Για να τον αποκτήσει η Μπάγερν πλήρωσε τη ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 37 εκατομμυρίων ευρώ.

Η ανακοίνωση:

«Η Μπάγερν Μονάχου επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος συμφώνησε με τον 20χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, Μάριο Γκέτσε, ο οποίος θα ενσωματωθεί στην ομάδα την 1η Ιουλίου του 2013. Η Μπάγερν Μονάχου είναι έτοιμη να ενεργοποιήσει την ρήτρα αποδέσμευσης που έχει συμφωνηθεί μεταξύ του Μάριο Γκέτσε και της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχοντας υπόψη, τον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά του champions league μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης την Τετάρτη 24 Απριλίου, η Μπάγερν είχε την πρόθεση να περιμένει μέχρι και μετά το ματς πριν το κοινοποιήσει και στην Μπορούσια».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ