Βασίλης Σπανούλης: Τα μηνύματα αποχαιρετισμού από Μητσοτάκη και Τσίπρα – ΦΩΤΟ

Τα δικά τους μηνύματα προς τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος έβαλε τέλος στη μεγάλη καριέρα του, έστειλαν οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας.

Ο Έλληνας μπασκετμπολίστας, ένας από τους κορυφαίους που έβγαλε το ευρωπαϊκό μπάσκετ, αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να αποσυρθεί και όλοι υποκλίνονται σε όσα πέτυχε. Το έκανε ο Λούκα Ντόντσιτς που πρωταγωνιστεί στο ΝΒΑ, το έκαναν φυσικά οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, το έκανε ακόμη και ο Παναθηναϊκός, τον οποίο άφησε το 2010 για να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Το έκανε και η πολιτική ηγεσία της χώρας, όμως. «Ως φίλος του μπάσκετ υποκλίνομαι σε έναν σπουδαίο πρωταθλητή. Συγχαρητήρια Βασίλη Σπανούλη για τη θρυλική σου καριέρα», έγραψε στο Twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, τοποθετήθηκε και ως… οπαδός: «Σε ευχαριστούμε για τις σπουδαίες στιγμές που μας χάρισες. Για ό,τι έκανες με τα χρώματα της εθνικής μας ομάδας. Αλλά ακόμα και για εκείνες τις στιγμές που εμείς οι Παναθηναϊκοί σε βλέπαμε να σουτάρεις στην μπασκέτα με κομμένη την ανάσα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ