Βασίλης Σπανούλης: Η συμβουλή που έδωσε στον Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ο Βασίλης Σπανούλης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω” μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Άλλωστε ο MVP του NBA μίλησε για τον Σπανούλη στη συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός για την αποχώρησή του.

“Ο Γιάννης είναι ένας εκπληκτικός αθλητής, είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές, έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση, είναι ένας αθλητής που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά, και με τη σκληρή δουλειά και την πειθαρχία, έφτασε στην κορυφή του κόσμου” τόνισε ο Kill Bill.

“Του το έχω πει, θα τον συμβούλευα, είναι πάρα πολύ δύσκολο να φτάσεις στην κορυφή αλλά είναι ακόμη πιο δύσκολο να διατηρηθείς εκεί, τώρα όλοι θέλουν να τον ρίξουν από την κορυφή, τώρα πρέπει να εργαστεί δύο και τρεις και δέκα φορές πιο πολύ για να μείνει εκεί που είναι και να χτίσει το δικό του θρύλο στο NBA. Εμείς είμαστε μαζί του και τον στηρίζουμε” είπε ο Βασίλης Σπανούλης για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τι είχε πει ο Αντετοκούνμπο για τον Σπανούλη

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Βασίλη Σπανούλη και ανέφερε πως όπως ο Kill Bill πήρε την σκυτάλη απ’ τον Νίκο Γκάλη, έτσι και ο Γιάννης θέλει να την πάρει απ’ αυτόν. Μάλιστα, τόνισε πως χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης.

“Σε ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει για το μπάσκετ και για εμένα. Τη νοοτροπία σου λίγοι την είχαν. Γι’ αυτό ήσουν από τους καλύτερους στην Ευρώπη” είπε χαρακτηριστικά.

“Δεν ήσουν ο πιο ψηλός ή ο πιο γρήγορος ή ο πιο δυνατός, αλλά ήσουν killer και δούλευες σκληρά. Έμαθα πάρα πολλά για εσένα και συνεχίζω. Όπως εσύ πήρες τη σκυτάλη από τον Γκάλη, έτσι την παίρνω κι εγώ από εσένα. Σε αγαπάμε” πρόσθεσε.

“Να περάσεις χρόνο με την οικογένειά σου. Μάθαμε πολλά από τον Γκάλη, μάθαμε πάρα πολλά και από εσένα. Χωρίς Νίκο δεν θα υπήρχε Βασίλης και χωρίς Βασίλη δεν θα υπήρχε Γιάννης” κατέληξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ