Βασιλική Κωνσταντινοπούλου: Το συγκλονιστικό μήνυμα που στέλνει η νικήτρια του Μαραθωνίου

Συγκίνησε προκάλεσε η προσπάθεια της νικήτριας του 39ου Μαραθωνίου της Αθήνας. Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου έγραψε ιστορία και νίκησε για πρώτη φορά στην καριέρα της, στον Μαραθώνιο της Αθήνας, αν και αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Η 26χρονη αθλήτρια του ΑΠΚ Νάπολης είχε διαγνωσθεί πριν από δύο χρόνια με μυελοειδές καρκίνωμα του θυροειδούς.

«Το πρόβλημα αυτό συνεχίζει να υπάρχει, αλλά όλα θα πάνε καλά. Πάντα αυτό σκέφτομαι και πάντα αυτό ελπίζω. Υπάρχει το άγχος κάθε φορά που πηγαίνω στο Θεαγένειο, αλλά παρ’ ΄όλα αυτά  μέσα στην καθημερινότητά μου δεν το σκέφτομαι και θέλω να πω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα, ή και χειρότερο από εμένα – γιατί σίγουρα υπάρχουν στον κόσμο χειρότερες καταστάσεις – να μην το βάζουν ποτέ κάτω, να έχουν πείσμα και να κοιτάζουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και να μην τον λυπούνται ποτέ» δήλωσε η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου στον ΑΝΤ1, χαμογελώντας.

«Από τις δυσκολίες παίρνουμε δύναμη. Με έχει αλλάξει σαν άνθρωπο, με έχει κάνει πιο δυνατή, μου έχει δώσει υπομονή και θέληση», συμπλήρωσε.

H αθλήτρια του Αντώνη Στόικου, που αναδεικνύεται για πρώτη φορά Πανελληνιονίκης στον Μαραθώνιο, τερμάτισε σε 2:46:01. Με αυτή την επίδοση κατάφερε να βελτιώσει το ατομικό της ρεκόρ που ήταν 2:51:32.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ