Βαλβέρδε: Όχι… στην Μπαρτσελόνα

Βαλβέρδε: Όχι… στην Μπαρτσελόνα

 

Για την Μπαρτσελόνα και το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της μίλησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στη συνέντευξη Τύπου, εν όψει του αγώνα της Αθλέτικ Μπιλμπάο με τους «μπλαουγκράνα» στο «Καμπ Νόου»  Η Μπαρτσελόνα δεν είναι στα καλύτερά της, μετά και τον χαμένο τελικό από την Ρεάλ, και ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού διέψευσε πως είναι μεταξύ των υποψηφίων για τον πάγκο του συλλόγου της Βαρκελώνη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, που και στο παρελθόν το όνομά του είχε γραφτεί για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, μίλησε και για την πτώση στην απόδοση του Λιονέλ Μέσι.

«Η Μπαρτσελόνα κρίνεται από αυτά που έχει βιώσει και μάλιστα τα έχει κάνει πολύ καλά τα προηγούμενα χρόνια, αλλά η οποιαδήποτε σύγκριση πληγώνει. Είχε συνηθίσει να κερδίζει τίτλους και δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό τελειώνει κάποια στιγμή. Είναι απλό να αποδεχτείς τη νίκη, όχι όμως και την ήττα», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε την Μ. Πέμπτη, όταν του ζητήθηκε να μιλήσει για την «Μπάρτσα» και για το αν θα πρέπει να μιλάμε για το οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου γεμάτες με επιτυχίες…

Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ρώτησαν ευθέως τον Ερνέστο Βαλδέρδε για το ενδεχόμενο να βρεθεί στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» τη νέα σεζόν. «Μου κάνετε αυτή την ερώτηση ψυχρά. Όχι, ξεκάθαρα όχι», ήταν η απάντηση που έδωσε ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού.

Ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο εξέφρασε τη στήριξή του στον Λιονέλ Μέσι, με αφορμή την κριτική που δέχεται εδώ και αρκετό καιρό ο Αργεντινός άσος. «Ζητούν από τον παίκτη να βγάλει σε κάθε παιχνίδι λαγό από το καπέλο ενώ είναι αυτός που τον μαρκάρουν όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μίλησε και για το ματς που έρχεται για την ομάδα του κόντρα στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας: «Ο αντίπαλός μας έχασε δύο ευκαιρίες να κατακτήσει ισάριθμους τίτλους μέσα σε μία εβδομάδα, η αποστολή μας όμως στη Βαρκελώνη παραμένει το ίδιο δύσκολη. Δεν μπορώ να πω αν είναι καλύτερα ή χειρότερα που έχασαν στον τελικό. Έχουν τους παίκτες για να παραμείνουν ζωντανοί και να μην πετάξουν λευκή πετσέτα όσον αφορά στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Υπενθυμίζεται ότι η Μπιλμπάο έχει αγκαλιάσει την 4η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα και την πρόκριση στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ