Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση στο Twitter που δημιούργησε ερωτήματα – ΦΩΤΟ

Ένα post του Στέφανου Τσιτσιπά στο Twitter, ήρθε για να δημιουργήσει ερωτήματα. Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μίλησε για «αναγκαστικές αλλαγές» που γίνονται στη ζωή μας και οι οποίες έρχονται σε στιγμές που μπορεί να μην θέλουμε αλλά είναι απαραίτητες για την εξέλιξή μας.

«Μερικές φορές, υπάρχουν πράγματα στη ζωή μας που δεν είναι γραφτό να συνεχίσουν να υπάρχουν. Μερικές φορές, οι αλλαγές που δεν θέλουμε να γίνουν είναι οι αλλαγές που μας ωριμάζουν. Μερικές φορές, η απομάκρυνση είναι ένα βήμα προς τα εμπρός. Αρχίστε να κάνετε αυτό που θέλετε να κάνετε, τώρα. Δεν ζούμε αιώνια. Ζούμε μόνο τη στιγμή» έγραψε ο 23χρονος στο twitter.

Αμέσως όλοι σκέφτηκαν πως ο «Tsitsifast» αλλάζει προπονητή. Όπως είναι γνωστό γυμνάζεται με τον πατέρα του, Απόστολο. Το όνομα που έχει ακουστεί έντονα από τα υπόλοιπα είναι εκείνο του Πάτρικ Μουράτογλου με τον οποίον συνεργάζεται, άλλωστε, τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα ο 23χρονος προπονείται στις ακαδημίες του Μουράτογλου, όπου εκτός από εκείνον υπάρχουν κορυφαία ονόματα του τένις, με τον 51χρονο εκτελεί και χρέη προπονητή σε πολλούς από αυτούς.

Ο καιρός θα δείξει όμως αν πρόκειται για αλλαγή προπονητή ή για κάτι άλλο που πρόκειται να… ταρακουνήσει τον κόσμο του τένις.

Δείτε το tweet:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ