Τσιάρτας: Αντιδράσεις για την ανάρτηση που έκανε για τον Αντετοκούνμπο – ΦΩΤΟ

Αντιδράσεις προκάλεσε ο Βασίλης Τσιάρτας με την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την επιλογή του από την Επιτροπή Greece 2021 και τη Γιάννα Αγγελοπούλου να μπει η φωτογραφία του δίπλα σε ήρωες της Επανάστασης του 1821.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του για την επιλογή του «Greek Freak» στη φωτογραφία και επιτέθηκε στη Γιάννα Αγγελοπούλου. Αναλυτικά στην ανάρτηση αναφέρει:

«Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλλει ο Αντετοκούνμπο στο NBA και μπράβο του. Όμως στη φωτό που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ’ τα παιδιά του /87 στο μπάσκετ, του ‘04 στο ποδόσφαιρο, του ‘05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δε πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο το λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρα Γιάννας ότι η ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφεται».

Σε ανάρτησή του στο Twitter δε, αναφέρει μεταξύ άλλων ότι στη θέση του Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να είναι ο Νίκος Γκάλης. Οι αναρτήσεις αυτές προκάλεσαν την έντονη αντίδραση χρηστών του Twitter. Κάποιοι του απαντούν με ειρωνικά σχόλια του τύπου “μήπως θα ήθελες να είσαι εσύ στη θέση του;” ή λέγοντάς του “Βασίλη, χάνεσαι στην Ελλάδα. Αν ζούσες στην Αμερική θα ήσουν από τους πρώτους που θα έμπαινες στο Καπιτώλιο” και άλλοι του δίνουν απαντήσεις σχετικά με τον Νίκο Γκάλη γράφοντας χαρακτηριστικά: “με ποιο κριτήριο; Ήταν ο Γκάλης στα 26 του δύο φορές MVP του NBA και δεν το ξέρουμε;”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ