Τσέλσι: Οι 3 προσφορές για την εξαγορά της ομάδας από τον Αμπράμοβιτς

Εξέπνευσε τη νύχτα της Παρασκευής (18/3) η διορία που είχε δώσει ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς για την κατάθεση προσφορών όσον αφορά στην πώληση της Τσέλσι, με αρχική τιμή τα 2.5 δισ. ευρώ.

Ο  Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας έχει στα χέρια του τρεις προσφορές, καθώς τόσες κατατέθηκαν όπως μετέδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται, να κατατεθούν και άλλες δύο προσφορές σήμερα, παρότι έχει λήξει η σχετική διορία.

Η μία προσφορά κατατέθηκε από τον Βρετανό Νικ Κάντι, ο οποίος είναι εκατομμυριούχος και δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα, έχοντας την στήριξη του παλιού άσου της Τσέλσι, Τζιανλούκα Βιάλι.

Η δεύτερη προσφορά προέρχεται από τον ιδιοκτήτη της ομάδας μπέιζμπολ Σικάγο Καμπς, της οικογένειας Ρίκετ, ενώ η τρίτη κατατέθηκε από κοινού από τον πρώην πρόεδρο της Λίβερπουλ, Σερ Μάρτιν Μπρούτον και τον Βρετανό πρωταθλητή στον στίβο, Σερ Σεμπάστιαν Κόε, οι οποίοι ουσιαστικά εκπροσωπούν ένα γκρουπ επενδυτών.

Μέσα στο επόμενο τριήμερο ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς θα πρέπει να λάβει την οριστική του απόφαση για το ποια προσφορά θα αποδεχθεί, ενώ στη συνέχεια πρέπει να δώσει το «πράσινο φως» η αγγλική κυβέρνηση αλλά και η Premier League.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ