Τσέλσι-Λίβερπουλ: “Κόκκινο” το πρώτο ντέρμπι της Premier League – ΒΙΝΤΕΟ

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Premier League είχε χρώμα... κόκκινο...

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Το πρώτο ντέρμπι της σεζόν στην Premier League είχε χρώμα… κόκκινο. Η πρωταθλήτρια Λίβερπουλ μέσα σε 5 λεπτά «καθάρισε» το ματς με την Τσέλσι στο «Στάμφορντ Μπριτζ», με 2-0 κι έδειξε… με το καλημέρα ότι είναι αποφασισμένη να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Κομβικό σημείο του αγώνα ήταν η αποβολή του 24χρονου Δανού αμυντικού των Λονδρέζων Αντρέας Κρίστενσεν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους.

Αρχικά ο διαιτητής έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη για το μαρκάρισμα σε αντίπαλό του, αλλά μετά από εξέταση της φάσης στο VAR τον έστειλε στ΄ αποδυτήρια με απευθείας κόκκινη.

Πριν καλά-καλά προλάβουν οι ομάδες να «ζεσταθούν» στο β΄ μέρος η Λίβερπουλ πέτυχε δύο γκολ με τον Σάντιο Μανέ στο 50΄ και 54΄ (το δεύτερο από το τραγικό λάθος του Κέπα) και ουσιαστικά το ντέρμπι είχε τελειώσει.

Η τελευταία ευκαιρία της Τσέλσι να ξαναμπεί στο ματς χάθηκε στο 76΄, όταν ο Τζορζίνιο εκτέλεσε πέναλτι και ο Άλισον με θαυμάσια επέμβαση κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Στον πάγκο των νικητών βρέθηκε για πρώτη φορά ο Κώστας Τσιμίκας (ήταν εκτός αποστολής στο ματς της πρεμιέρας με την Λιντς).

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.