Τρόμος για τον Jack Grealish: Ληστές εισέβαλαν στην έπαυλη του ποδοσφαιριστή – «Η οικογένεια του ήταν μέσα»

Τρόμος για την οικογένεια του ποδοσφαιριστή Jack Grealish, καθώς αδίστακτοι ληστές εισέβαλαν στην έπαυλη και απέσπασαν πανάκριβα κοσμήματα που κοστίζουν 1 εκατομμύριο λίρες.

Η οικογένειά του ήταν μέσα στο σπίτι και τον παρακολουθούσε στην τηλεόραση. Η οικογένεια του εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι – που έπαιζε κόντρα στην Έβερτον την ώρα της διάρρηξης – αναγκάστηκε να ενεργοποιήσει το κουμπί πανικού.

Πιστεύεται ότι 10 συγγενείς – η αρραβωνιαστικιά του Grealish, Sasha Attwood, οι γονείς, οι δύο αδερφές και ο αδερφός του – παρακολουθούσαν τον αγώνα πριν ακούσουν θορύβους στον πάνω όροφο και από τα σκυλιά που γάβγιζαν.

Η οικογένεια αναγκάστηκε να τρέξει και να κρυφτεί μέσα στην έπαυλη των 5,6 εκατομμυρίων λιρών στην οποία μετακόμισε ο Grealish μόλις πριν από τα Χριστούγεννα, ενώ η αστυνομία ενημέρωσε τους γείτονες να κλειδώσουν τις πόρτες τους και να μείνουν στα σπίτια τους. Η αστυνομία, φοβούμενη ότι θα μπορούσε να αντιμετωπίσει μια πιθανή κατάσταση ομηρίας, έσπευσε στο σημείο και μάλιστα έψαξε με ελικόπτερο την περιοχή, αλλά οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν με κοσμήματα αξίας 1 εκατομμυρίου λιρών.

Μια πηγή είπε στη Sun : «Η οικογένεια είναι πραγματικά συγκλονισμένη. Η συμμορία πήρε πολλά ρολόγια και κοσμήματα. Το σχέδιό τους ήταν να κάνουν την επιδρομή τους όταν η Μάντσεστερ Σίτι έπαιζε ζωντανά στην τηλεόραση και όλη η οικογένειά του είχε μαζευτεί κάτω για να τον επευφημήσει. Δεν τραυματίστηκε κανείς, αλλά επικράτησε μεγάλος πανικός. Όλοι ήταν τρομοκρατημένοι».

«Είναι μια τεράστια ιδιοκτησία, οπότε είναι κατανοητό γιατί κανείς δεν άκουσε τίποτα στην αρχή. Ήταν επίσης η πρώτη φορά που η οικογένεια επισκέφτηκε το νέο σπίτι του ζευγαριού, οπότε δεν ήταν εξοικειωμένοι με το ακίνητο. Όταν τα σκυλιά τρελαίνονταν και άκουγαν ανθρώπους να περπατούν, πάτησαν τον συναγερμό».

Ο Jack Gaughan της Mail Sport αναφέρει ότι, μετά τη νίκη της Σίτι με 3-1 στο Γκούντισον Παρκ, ο Γκρίλις όρμησε στο τούνελ στο τέλος του παιχνιδιού, κάτι που φαινόταν ασυνήθιστο.

Ο Άγγλος διεθνής έπαιξε για 90 λεπτά καθώς η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πέτυχε τη νίκη εναντίον των Toffees την Τετάρτη.

Το πρωί της Πέμπτης, ο ποδοσφαιριστής εθεάθη να κοιτάζει τα μονοπάτια γύρω από το ακίνητο, στο οποίο τοποθετήθηκε ένας νέος φράκτης ασφαλείας λίγο μετά τη μετακόμισή του φέτος. Η έπαυλη των επτά υπνοδωματίων βρίσκεται σε έκταση 24 στρεμμάτων και περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, γήπεδο τένις, γήπεδα ποδοσφαίρου και κρίκετ πλήρους μεγέθους, καθώς και μια λίμνη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ