Τρίμηνη διακοπή συμβολαίου και πρόστιμο από την ΑΕΚ στον Τούρκο που χαιρέτισε στρατιωτικά

Με τρεις μήνες διακοπή συμβολαίου και υψηλό πρόστιμο τιμωρήθηκε ο Τούρκος τερματοφύλακας της ΑΕΚ Γιουνούς Οζμουσούλ που μαζί με τους συμπαίκτες του στην εθνική του ομάδα χαιρέτησαν στρατιωτικά μετά το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο για τα προκριματικά του παγκόσμιου πρωταθλήματος χάντμπολ.

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα με ανακοίνωσή της η Original 21 απαιτούσε την απομάκρυνσή του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ πιστή στα ιδανικά, τις αξίες και τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκφράζει από την πρώτη μέρα της ιδρύσεώς της, έδωσε τη δυνατότητα στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ να απολογηθεί για το συμβάν στο οποίο ενεπλάκη, σύμφωνα με τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού του Σωματείου.

Ο αθλητής απολογήθηκε και εξέφρασε την ειλικρινή του μεταμέλεια και τη συγγνώμη του προς τον κόσμο, τη διοίκηση, τους συμπαίκτες του, τους προπονητές του και ολόκληρη την οικογένεια της ΑΕΚ.

Λαμβάνοντας υπόψη τις διατάξεις του Καταστατικού και του Εσωτερικού Κανονισμού, την απολογία του αθλητή, τις εισηγήσεις του Δ.Σ. και την απαξία της ενέργειάς του αθλητή, η διοίκηση της ΑΕΚ ανακοινώνει ότι επιβάλει στον αθλητή Γιουνούς Οζμουσούλ την κύρωση της διακοπής συμβολαίου για τρεις μήνες και τον αποκλεισμό του από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, καθώς επίσης και υψηλό χρηματικό πρόστιμο, το ποσό του οποίου θα διατεθεί σε δομές που ασχολούνται με τους πρόσφυγες».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.