Τρία ντέρμπι σε Super League και Serie Α και τελικός στο Super Bowl

Τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα συνεχίζονται με πολλές δυνατές αναμετρήσεις και τρία ντέρμπι σε Ελλάδα και Ιταλία.

Αύριο, στις 19:30, στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ, στο μεγάλο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Στην Ιταλία η κορυφή πήρε «φωτιά» μετά τη νίκη της Μίλαν στο ντέρμπι με την Ίντερ. Παραμένει πρώτη η Ίντερ, αλλά πλέον έχει μόλις 1 βαθμό διαφορά από την Νάπολι και την Μίλαν.

 Νάπολι θέλει να ρίξει την Ίντερ από την κορυφή

Σήμερα, στις 19:00, η Νάπολι αντιμετωπίζει την Ίντερ, στο ντέρμπι κορυφής της 25ης αγωνιστικής της Serie A και θέλει τη νίκη για να ανέβει στην πρώτη θέση. Αύριο, στις 21:45, ξεκινάει το άλλο ντέρμπι του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αταλάντα και τη Γιουβέντους, που διεκδικούν τα εισιτήρια του Champions League και θέλουν να μπουν στη μάχη του τίτλου.

To Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα ντέρμπι της Super League και της Serie A, μεταξύ άλλων για τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, το σύνολο των κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την ομάδα που θα εκτελέσει το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης, το τελικό Αποτέλεσμα & Goal/No Goal.

Το παιχνίδι Αταλάντα-Γιουβέντους έχει ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

Ειδικά στοιχήματα για την 23η αγωνιστική της Super League

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται και ειδικά στοιχήματα για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στα Over/Under συνολικά γκολ της 23ης αγωνιστικής, τα Over/Under συνολικά γκολ στο πρώτο ημίχρονο, την ομάδα που θα σκοράρει τα περισσότερα γκολ, τη νίκη γηπεδούχων ή φιλοξενούμενων με χάντικαπ 5,5 γκολ, την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στα ζευγάρια Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός-Άρης, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ-Άρης, ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, ΑΕΚ-Άρης και Παναθηναϊκός-Άρης.

Πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τον τελικό του Super Bowl

Στην Αμερική τα βλέμματα είναι στραμμένα στον τελικό του 56ου Super Bowl. Οι Σινσινάτι Μπένγκαλς και οι Λος Άντζελες Ραμς διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο, τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Λος Άντζελες.

Για τρίτη φορά θα αγωνιστούν στον τελικό οι Σινσινάτι Μπένγκαλς, πρώτη μετά το 1989, ενώ δεν έχουν κατακτήσει ποτέ το τρόπαιο. Οι Λος Άντζελες Ραμς έχουν μία κατάκτηση, το 1999 και άλλες τρεις φορές ήταν φιναλίστ.

Ο τελικός του Super Bowl Σινσινάτι Μπένγκαλς-Λος Άντζελες Ραμς έχει ενισχυμένες αποδόσεις στο Πάμε Στοίχημα στην αγορά «Νικητής Αγώνα».

Πολλά είναι και τα ειδικά στοιχήματα, στα οποία μπορούν να ποντάρουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, όπως για τα συνολικά touchdowns, την πρώτη προσπάθεια επίθεσης στον αγώνα, τα περισσότερα receptions, τις συνολικές γυάρδες πάσας, την ομάδα που θα καλέσει το πρώτο τάιμ άουτ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται επιλογές και για τα γεγονότα που θα συμβούν στο Super Bowl, όπως για τη διαφήμιση που θα εμφανιστεί πρώτη, σε πόσες διαφημίσεις θα κάνει την εμφάνισή του σκύλος, σε πόσες διαφημίσεις θα κάνει την εμφάνιση του μωρό, το χρώμα υγρού που θα λούσουν τον νικητή προπονητή, το πρώτο τραγούδι που θα ακουστεί κατά το σόου του ημιχρόνου, το τι θα φοράει ο Έμινεμ στο κεφάλι του και πολλά άλλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ