«Τράμπα» Ανελκά-Τζιμπούρ;

«Τράμπα» Ανελκά-Τζιμπούρ;

Ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Νικολά Ανελκά αποκαλύπτουν οι Ιταλοί, συμπληρώνοντας πως η Γιουβέντους εξετάζει την περίπτωση του Ραφίκ Τζιμπούρ.

Η παραμονή του Αλγερινού στράικερ στους «ερυθρόλευκους» μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρηθεί και όπως αναφέρει ιταλικό δημοσίευμα δεν μπορεί να αποκλειστεί… τράμπα του «τρομοκράτη» με τον Ανελκά! Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportevai.it», υποστηρίζει ότι σύμφωνα με σενάρια που… ήρθαν από τη Γαλλία, ο 34χρονος άσος της Γιουβέντους που δεν έχει χρόνο συμμετοχής στη «Γηραιά Κυρία», βρίσκεται στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων, κάνοντας λόγο για τον Ολυμπιακό (ίσως ο πληθυντικός να αναφέρεται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ)!

Οι Ιταλοί ωστόσο δεν μένουν εκεί, καθώς συμπληρώνουν ότι την ίδια στιγμή οι «μπιανκονέρι» έχουν στα υπόψιν τους για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής την περίπτωση του Τζιμπούρ, τον οποίο έχουν τσεκάρει και θα μπορούσε να αποτελέσει μία λύση αναπληρωματικού!

Μάλιστα γίνεται αναφορά και στις πρόσφατες δηλώσεις του 29χρονου επιθετικού, ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Πρέμιερ Λιγκ ή το Σαμπιονά.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ