Τόμιτς: Παίξαμε σαν πρωταθλητές

Τόμιτς: Παίξαμε σαν πρωταθλητές

«Παίξαμε σαν ομάδα και σαν πρωταθλητές», είπε προς του παίκτες του ο Μίλαν Τόμιτς στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Νεπτούνας στην παράταση.

«Είδαμε ένα ωραίο παιχνίδι, που όλοι το ευχαριστήθηκαν», σχολίασε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και επισήμανε: «Αυτό είναι το μπάσκετ. Είδαμε παράταση και στο τέλος δείξαμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα και νικήσαμε. Έχουμε πολλές απουσίες και το παιχνίδι μας βασίζεται στους περιφερειακούς. Πρέπει επιτέλους να χαιρόμαστε τις νίκες είτε έρχονται με 3 πόντους είτε 33 πόντους».

«Μας περιμένει δουλειά και την Δευτέρα η ΑΕΚ», σημείωσε στην συνέχεια στις δηλώσεις του ο κόουτς του Ολυμπιακού, που μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Δημήτρη Αγραβάνη: «Δουλεύει καλά ο Αγραβάνης, έχει δρόμο μπροστά του όμως. Κάθε μέρα βελτιώνεται. Ο χρόνος είναι υπέρ του, αλλά χρειάζεται να αποκτήσει εμπειρία».

«Το επόμενο ματς στην Ευρωλίγκα είναι πολύ δύσκολο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα», παρατήρησε, επίσης, ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά και εξήγησε: «Έχουν μία καυτή έδρα, αλλά μην προτρέχουμε. Θα δούμε αν θα παίξει ο Ντάρντεν».

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ