Το ξέσπασμα της Ναόμι Οσάκα – Οι τύψεις και η αλλαγή που θέλει να κάνει – ΦΩΤΟ

Δύο τίτλοι grand slam και η ξαφνική άνοδος στην κορυφή του παγκόσμιου τένις “ζάλισε” την Ναόμι Οσάκα. Αλλά αυτή την περίοδο παύσης λόγω του lockdown, η 22χρονη αντιμετωπίζει όπως δήλωσε τον “εχθρό” εκ των έσω: τo γεγονός ότι παραλύει από την ντροπή. “Για εμένα, έχω πολλές τύψεις πριν πάω για ύπνο και τα περισσότερα από αυτά που μετανιώνω είναι ότι δεν μιλάω ποτέ δυνατά για όσα σκέφτομαι” δήλωσε στο CNN Sport, από την κουζίνα του διαμερίσματός της στο Λος Άντζελες.

Το νούμερο 10 της κατάταξης, με μερικά tweets αποκάλυψε την εσωτερική της μάχη. “Τελείωσα με το να είμαι ντροπαλή. Είναι αλήθεια χάσιμο χρόνου. Μπορούσα να έχω μοιραστεί τόσες πολλές ιδέες μέχρι τώρα, θα μπορούσα να είχα ανοίξει συζήτηση με πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους. Όλα τα πράγματα που θα μπορούσα να είχα μάθει αλλά όχι, είμαι εδώ βάζοντας μόνη μου όρια στον εαυτό μου”.

“Πολλές φορές βλέπω τον εαυτό μου σε περιπτώσεις που θα μπορούσα να πω την άποψή μου, αλλά αντιθέτως κρατούσα την γλώσσα μου και τα πράγματα εξελίσσονταν με έναν τρόπο που δεν απολάμβανα” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ