Το ΒΙΝΤΕΟ της Μιλλούση για τον Πετρούνια και οι αιχμές: “Περιμένουμε μήπως τον δείξουν…”

Η Βασιλική Μιλλούση παρακολουθεί πάντα τους αγώνες του Λευτέρη Πετρούνια, έτσι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν θα μπορούσαν να είναι εξαίρεση. Δημοσίευσε αρκετά instastories για την επίδοση του Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος εξασφάλισε την πρόκρισή του στους τελικούς του αγωνίσματος.

Συγκεκριμένα, συγκέντρωσε 15,333 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,300, βαθμός εκτέλεσης: 9,033), επίδοση που τον φέρνει στην 1η θέση μετά την διεξαγωγή του 2ου από τους τρεις προκριματικούς ομίλους της ενόργανης ανδρών και θεωρείται βέβαιο ότι θα του χαρίσει το εισιτήριο για τον τελικό των κρίκων, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Η Βασιλική Μιλλούση δημοσίευσε μια φωτογραφία του “άρχοντα των κρίκων” με τη βαθμολογία που συγκέντρωσε και αρκετά emoji.

Στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο, στο οποίο αναφέρει ότι είναι χαρούμενη με την βαθμολογία του, ενώ άφησε αιχμές για το γεγονός ότι δεν έδειξαν την προσπάθεια του Έλληνα πρωταθλητή. “Δεν έχουμε δει τον Λευτέρη, είμαστε χαρούμενοι με τη βαθμολογία αλλά θα θέλαμε να τον δούμε. Περιμένουμε λοιπόν, μπας και τον δείξουν” τόνισε.

Η οκτάδα των φιναλίστ, καθώς και η οριστική σειρά πρόκρισης του Πετρούνια, θα προκύψει μετά τη διεξαγωγή του 3ου και τελευταίου ομίλου (13:30 – 16:00 ώρα Ελλάδας). Σ’ αυτόν θα συμμετάσχουν οι τρεις νικητές των μεταλλίων στο προπέρσινο παγκόσμιο πρωτάθλημα: Ο Τούρκος Ιμπραΐμ Τσολάκ, ο Ιταλός Μάρκο Λονταντίο και ο Γάλλος Σαμίρ Αΐτ Σαΐντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ