Antetokounbros: Το τρομερό κάρφωμα του Θανάση και η αντίδραση του Γιάννη

Οι Antetokounbros πάντα στηρίζουν ο ένας τον άλλον. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το απόσπασμα που είδαμε από την αναμέτρηση των Μπακς με τους Χιτ.

Τα “Ελάφια” επικράτησαν της ομάδας του Μαϊάμι με 124-102 και όταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε ένα εντυπωσιακό κάρφωμα, ο Greek Freak δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του.

 

 

Ο δύο φορές MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο, δεν αγωνίστηκε στη νίκη των Μπακς με 124-102 επί των Μαϊαμι Χιτ στο Μιλγουόκι, αντιμετωπίζοντας πόνο στη δεξιά γάμπα, σύμφωνα με τον προπονητή Μάικ Μπούντενχολζερ.

Αυτό ήταν το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που έχασε ο Έλληνας σούπερ σταρ, μετά το παιχνίδι με τους Τορόντο Ράπτορς.

Ο Μπούντενχολζερ, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είπε ότι δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. «Θα πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα, βλέποντας πως πηγαίνει», τόνισε.

Ο Αντετοκούνμπο είχε 40 πόντους, 12 ριμπάουντ και εννέα ασίστ την τελευταία φορά που έπαιξε, κατά τη διάρκεια της εντός έδρας νίκης με 127-125 επί των Σάρλοτ Χόρνετς. Σκόραρε το νικητήριο καλάθι, δύο δευτερόλεπτα πριν το τέλος. Έχει κατά μέσο όρο 27,6 πόντους, 11,8 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1,7 τάπες και 1,1 κλεψίματα σε 21 αγώνες αυτή τη σεζόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ