Το σχόλιο του Παύλου Παπαδημητρίου στο enikos.gr: Τα αστέρια και οι πρωταθλητές…στο αεροπλάνο

του Παύλου Παπαδημητρίου

Γεια σας και χαρά σας!Προκύπτουν για δεκαετίες στο ποδόσφαιρο τέτοια πράγματα και προφανέστατα σε θα μπορούσαν να λείπουν απ τη μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο,το Μουντιάλ!.Οι δύο καλύτεροι παίκτες στον κόσμο γυρίζουν πίσω στα παιδιά τους για να κάνουν τις διακοπές τους.Θα ξαναπαίξουν ποτέ σε παγκόσμιο κύπελλο;;;Πιθανότατα όχι.

Την ίδια ώρα η πρωταθλήτρια κόσμου του 2014 Γερμανία και η πρωταθλήτρια Ευρώπης 2016 Πορτογαλία δεν πέρασαν καν στους οκτώ.Είπαμε όμως.Συμβαίνουν αυτά στη μπάλα…Το θέμα είναι αν στις…αποχωρήσεις αυτές εντοπίζει κανείς ποδοσφαιρική δικαιοσύνη η όχι..

Το γενικό συμπέρασμα «λέει» ότι συνιστά…αδικία να μιλάμε….γι αδικία.

Η Αργεντινή δεν είχε προπονητή κι εμφάνιζε σημεία διάλυσης,όλα έγιναν λάθος κι ο Μέσι πίσω στη Βαρκελώνη.Η Πορτογαλία δεν παρουσίασε αμυντική λειτουργία αντίστοιχη της προπέρσινης στο Euro κι έτσι Ρονάλντο και Σάντος…επίσης στ αεροπλάνο…Για τη Γερμανία τα είπαμε,γκολτζή απόντος αντίο διοργάνωση.

Το πρώτο προημιτελικό παιχνίδι μεταξύ της Ουρουγουάης και της Γαλλίας είναι μακράν το πιο ενδιαφέρον της διοργάνωσης μέχρι στιγμής.Ομάδες με διαφορετικά χαρακτηριστικά παικτών και προπονητικής λογικής.Αστέρια και ταχύτητα στη Γαλλία,μπαλαδόφατσες,καλή αμυντική λειτουργία και δυο σούπερ σταρ στην Ουρουγουάη.Θα παίξει ο Καβάνι;

Η απάντηση εξόχως σημαντική για την οικονομία αυτού του σούπερ ματς!Θα τα ξαναπούμε μετά τις δύο αναμετρήσεις της Κυριακής!

ΥΓ:Κώστας Χατζής:Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει η γη με ζωγραφιά….Και συ την πήρες σοβαρά…Αλήθεια,τι να σκέπτονται στο αεροπλάνο της επιστροφής ο Λέο και ο CR7;;;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ