«Το σηκώνει» η Ατλέτικο Μαδρίτης

«Το σηκώνει» η Ατλέτικο Μαδρίτης

Την Ατλέτικο Μαδρίτης «βλέπει» πρωταθλήτρια Ισπανίας το 44,4% των ερωτηθέντων στη σχετική δημοσκόπηση της ηλεκτρονικής έκδοσης της «Marca». Ακολουθεί η Ρεάλ και τρίτη η Μπαρτσελόνα.

Η μάχη του τίτλου στην Πριμέρα Ντιβιζιόν κορυφώνεται, με τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να παλεύουν μέχρις εσχάτων, άλλη με περισσότερες κι άλλη με λιγότερες πιθανότητες.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε, η ισπανική εφημερίδα «Marca» διενήργησε σχετική δημοσκόπηση μέσα από την ηλεκτρονική της έκδοση. Ρωτήθηκαν περίπου 26.500 άνθρωποι και σχεδόν οι μισοί (44,4%) από αυτούς που ρωτήθηκαν, εκτιμούν ότι πρώτη θα κόψει το νήμα η Ατλέτικο και θα πάρει το πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1996. Το 36,8% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι πρωταθλήτρια θα στεφθεί η συμπολίτισσα Ρεάλ, ενώ το 18,7% έδωσε ψήφο στη Μπαρτσελόνα.

Ως γνωστό, η Ατλέτικο οδηγεί την κούρσα με 88 βαθμούς και χρειάζεται τέσσερις στα παιχνίδια με Μάλαγα (εντός) και Μπαρτσελόνα (εκτός) για να πάρει τον τίτλο, χωρίς να εξαρτάται από τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών. Η Μπαρτσελόνα, που έχει 85 πόντους, χρειάζεται δύο νίκες απέναντι σε Έλτσε (εκτός) και Ατλέτικο (εντός) και παράλληλα να χάσει βαθμούς η Ρεάλ. Η «βασίλισσα», με τη σειρά της, έχει 83 βαθμούς, αλλά και ματς λιγότερο. Για να στεφθεί πρωταθλήτρια θέλει να κάνει το απόλυτο τρία στα τρία με Βαγιαδολίδ (εκτός), Θέλτα (εκτός) και Εσπανιόλ (εντός), αλλά ταυτόχρονα να κάνει μια ήττα η Ατλέτικο.

Πηγή: sport-fm.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ