Το πρώτο βήμα για το Ρίο

Το πρώτο βήμα για το Ρίο

Η Ελλάδα φιλοξενεί την Ρουμανία στο «Καραϊσκάκης» για το πρώτο μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014. Η Εθνική Ελλάδος δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας πρόκριση για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας μέσα από τους ομίλους και έχει δεύτερη ευκαιρία. Η κλήρωση χαμογέλασε στην γαλανόλευκη αφού της έφερε στο δρόμο της, την Ρουμανία (υπήρχαν δυσκολότεροι αντίπαλοι).

Στο κατάμεστο «Καραϊσκάκης», οι διεθνείς είναι έτοιμοι να γράψουν ξανά με χρυσά γράμματα το όνομα τους στην ποδοσφαιρική ιστορία κάνοντας το πρώτο βήμα με προορισμό το Ρίο.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει καταστρώσει τα πλάνα του ώστε η Εθνική και να σκοράρει, αλλά και ως είθισται να μην δεχτεί γκολ από τους Ρουμάνους. Ο Ορέστης Καρνέζης θα είναι κάτω από την εστία, έχοντας κεντρικό αμυντικός δίδυμο τους Παπασταθόπουλο, Σιόβα. Δεξί μπακ θα είναι ο Τοροσίδης και αριστερό ο Χολέμπας. Στον άξονα θα χρησιμοποιηθούν οι Κατσουράνης, Τζιόλης, Μανιάτης, με τον Καραγκούνη να διεκδικεί τη θέση από τον Τζιόλη, ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και στην κορυφή ο Μήτρογλου. 

Από την άλλη πλευρά, ο Βίκτορ Πίτουρκα αναμένεται να κάνει εκπλήξεις στο 4-2-3-1 της Ρουμανίας και αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Ταταρουσάνου. Ματελ (δεξιά), Ρατ αριστερά) θα είναι τα δυο μπακ, ενώ ως στόπερ θα παίξουν ο Γκοϊάν, με τον Γκάρντος. Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπουρτσεάνου και  Λάζαρ. Οι εκπλήξεις είναι οι τρεις πίσω από τον φορ, Μαρικά. Οι ταχύτατοι και επιθετικοί,Νικολίτα, Μαξίμ και Τανάσε. 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ