Το πρώτο στη Μαδρίτη

Την κατάκτηση του πρώτου τίτλου της χρονιάς στην Ισπανία πανηγυρίζει η Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Λούκα Μ��ντριτς να κάνει το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «βασίλισσας». Οι «μερένχες» σήκωσαν το Σούπερ Καπ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», νικώντας τη μεγάλη τους αντίπαλο Μπαρτσελόνα (έπαιζε από το 28’ με δέκα παίκτες, ενώ έκανε ντεμπούτο ο Σονγκ) με 2-1, στη ρεβάνς της ήττα τους με 2-3 στο πρώτο παιχνίδι στο «Καμπ Νου»! Τα γκολ για τη Ρεάλ πέτυχαν οι Ιγκουαΐν (10’) και Ρονάλντο (18’), ενώ μείωσε η Μπάρτσα με τον Μέσι (44’). Στο 28’ αποβλήθηκε για τους «μπλαουγκράνα» ο Αντριάνο…

Η «βασίλισσα» μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχει δυο γκολ. Στο 7’ έχασε μεγάλη ευκαιρία ο Ιγκουαΐν, μετά από κάθετη πάσα του Μαρσέλο. Ο Αργεντινός βγήκε τετ-α-τετ, αλλά έσωσε ο Βαλντές. Στο 10’ έγινε το 1-0, ενώ προηγήθηκε λάθος του Μασεράνο. Ο διεθνής άσος πάνω στη προσπάθεια να διώξει, έπιασε αέρα, κάτι που δεν συγχώρεσε ο Ιγκουαΐν, ο οποίος βρέθηκε στην πορεία της μπάλας και νίκησε τον Βαλντές, κάνοντας το 1-0!

Μετά από οκτώ λεπτά και συγκεκριμένα στο 18’ η «βασίλισσα» πέτυχε το 2-0. Ο Πικέ έκανε νέο λάθος, ο Ρονάλντο τσίμπησε τη μπάλα με τακουνάκι, σούταρε εντός περιοχής και σκόραρε μέσα σε τρελούς πανηγυρισμούς!

Στο 18’ άλλαξαν οι ισορροπίες του αγώνα. Ο Αντριάνο είδε την κόκκινη, καθώς «γκρέμισε» τον Ρονάλντο, με τον διαιτητή να θεωρεί πως ο Πορτογάλος ήταν σε προφανή θέση για γκολ. Η «Μπάρτσα» κατάφερε τελικά και μείωσε στο τέλος του πρώτου μέρους. Σκόραρε ο Μέσι με πανέμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ. Μπορεί το τέρμα να μην προήλθε από οργανωμένη προσπάθεια, αλλά ήταν πανέμορφο.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν τόσο καλό, με τη Ρεάλ να κοιτά περισσότερο να κρατήσει το υπέρ της σκορ. Στο 62′ ο Μασεράνο έβγαλε τη σέντρα πίσω από το κέντρο, ο Πέδρο βγήκε τετ-α-τετ με τον Κασίγιας, αλλά ο αρχηγός της Ρεάλ έκανε σπουδαία επέμβαση. Στο 68’ ο Κεντίρα μετά από εξαιρετική προσπάθεια (πέρασε τρεις αντιπάλους του) σούταρε αδύναμα απέναντι από τον Βαλντές. Στο 75’ ο Σονγκ έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, καθώς μπήκε στη θέση του Μπούσκετς. Στο 83’ μπήκε ο Μόντριτς στη θέση του Οζίλ με τον Κροάτη να κάνει ντεμπούτο. Στο τέλος του ματς είχαμε συγκινήσεις. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μόντριτς αστόχησε από κοντά, μετά από παράλληλη σέντρα του Μπενζεμά. Στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα έχασε διπλή ευκαιρία. Πρώτα ο Μέσι που σούταρε λίγο άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ακολούθησε ο Μοντόγια, που βγήκε σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ, αλλά το σουτ δεν ήταν πολύ καλό, και ο Κασίγιας έδιωξε σε κόρνερ

Δείτε το βίντεο με τα γκολ. Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ