“Το πάθημα του ΟΑΚΑ μας έγινε μάθημα”

“Το πάθημα του ΟΑΚΑ μας έγινε μάθημα”

«Το πάθημα του ΟΑΚΑ μας έγινε μάθημα», τόνισε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μετά την νίκη του Ολυμπιακού στην Βαλένθια και αναφερόμενος στην ήττα από τον Παναθηναϊκό πριν από μια εβδομάδα για το Κύπελλο Ελλάδας.

«Ήταν δύσκολο ματς, κάναμε πρεμιέρα σε δυνατή έδρα και σίγουρα δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εδώ», δήλωσε για την σημασία της νίκης ο 24χρόνος γκαρντ των «ερυθρολεύκων». «Αν βρει ρυθμό στο γήπεδό της η Βαλένθια, είναι δύσκολα τα πράγματα. Τους κρατήσαμε στους 66 πόντους, είχαμε ρυθμό κι αυτό είναι σημαντικό».

«Απ’ ότι φαίνεται το πάθημα του ΟΑΚΑ μας έγινε μάθημα», υπογράμμισε ο Μάντζαρης και εξήγησε: «Κάτι μου θύμισαν τα τελευταία λεπτά, αλλά ευτυχώς πήραμε το ριμπάουντ μετά τη χαμένη βολή, είχαμε τύχη με το μέρος μας και κερδίσαμε το ματς. Ξέρουμε πως έχουμε αρκετές απουσίες στη θέση «3» και γι’ αυτό έπρεπε να προσαρμοστούμε και να παίξουμε με τέσσερις κοντούς. Βοήθησαν όλα τα παιδιά και περιμένουμε απ’ όλους να βοηθήσουν».

«Ήταν μια νίκη για να μας τονώσει την ψυχολογία μας μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ», επισήμανε ο 24χρόνος γκα��ντ και σχολίασε: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, μια νίκη είναι μια νίκη. Τώρα άρχισε η χρονιά, δεν είμαστε απλά μια καλή ομάδα, είμαστε μια ομάδα πρωταθλητών».

Πηγή: pamesports.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ