Το μήνυμα-βόμβα του προέδρου της Ρεάλ στον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να ενημέρωσε τον Κριστιάνο Ρονάλντο ότι δεν υπάρχουν χρήματα ώστε να βελτιωθούν οι οικονομικές απολαβές του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν μπορεί να κάνει πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει στον Πορτογάλο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ στο Κάρντιφ.

Στο κλίμα ευφορίας για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο διοικητικός ηγέτης της Ρεάλ είχε πει στον ποδοσφαιριστή ότι θα αυξηθούν οι οικονομικές απολαβές του, καθώς ο Ρονάλντο είχε ζητήσει να παίρνει τα ίδια χρήματα που δίνει η Μπαρτσελόνα στον Λιονέλ Μέσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «AS», μερικούς μήνες αργότερα ο Πέρεθ ήταν ξεκάθαρος μιλώντας στον Κριστιάνο: «Δεν υπάρχουν χρήματα για να δώσουμε».

Πρόκειται για λόγια τα οποία εξόργισαν τον σούπερ σταρ των Μαδριλένων, που είδε τον σύλλογο να κινείται το περασμένο καλοκαίρι για την απόκτηση του Κιλιάν Μπαπέ και ετοιμάζεται, επίσης, να κάνει πρόταση για να πάρει τον Νεϊμάρ. Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ