Το γκολ της χρονιάς από τον Αναστασόπουλο της Καλαμάτας – ΒΙΝΤΕΟ

Ένα φοβερό γκολ σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Καλαμάτας και Εργοτέλη για την 5η αγωνιστική του Β΄ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2, με απευθείας εκτέλεση φάουλ πίσω από το κέντρο.

Ο αμυντικός μέσος της «Μαύρης Θύελλας», Νίκος Αναστασόπουλος, έπιασε απροετοίμαστο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ.

«Ανέπνευσε» η Καλαμάτα

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ στις καθυστερήσεις του κάθε ημιχρόνου, η Καλαμάτα έφτασε στη νίκη με σκορ 2-0 επί του Εργοτέλη στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Το πρώτο τέρμα σημείωσε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο πολύπειρος Μάρκο Μαρκόφσκι, ο οποίος ήταν αποδέκτης φάσης διαρκείας στην περιοχή του Τσέλιου. Το πρώτο σουτ του Φελίπε κόντραρε στα σώματα, το δεύτερο του Παυλίδη απέκρουσε ο Τσέλιος, αλλά το τρίτο από τον Μαρκόφσκι ήταν και το… μοιραίο για τον Εργοτέλη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ήρθε και το 2-0, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Νίκο Αναστασόπουλο, για να «κλειδώσει» τη νίκη για τη «μαύρη θύελλα» που προσπέρασε στη βαθμολογία τον Εργοτέλη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ