Το εγκώμιο του Κώστα Μήτρογλου έπλεξε ο Ντιντιέ Ντρογκμπά

Εκπληκτικές κουβέντες από τον Ντιντιέ Ντρογκμπά και τον Βίλι Σανιόλ στο μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού RMC για τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος βιώνει την αμφισβήτηση στην Μασσαλία.

«Ο Μήτρογλου έχει σκοράρει όπου κι αν έπαιξε. Το ξεκίνημα της καριέρας του στην Μαρσέιγ ήταν δύσκολο. Πιστεύω ότι ο κόσμος είναι προκατειλημμένος απέναντι του. Δείχνει ότι έχει έλλειμμα εμπιστοσύνης και ο Ντιντιέ μπορεί να το εξηγήσει καλύτερα από μένα. Ένας επιθετικός, αυτό που χρειάζεται είναι εμπιστοσύνη. Και σήμερα, αυτό είναι που του λείπει.

Ο Μήτρογλου στην Γερμανία έβαζε γκολ. Στην Πορτογαλία και την Ελλάδα το ίδιο. Γιατί δεν σκοράρει στην Γαλλία;», ήταν το αρχικό σχόλιο του Βίλι Σανιόλ πριν η μπάλα πάει στα πόδια του Ντιντιέ Ντρογκμπά:

«Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με τον Λουκάκου και τον Μοράτα. Κι αυτοί είναι επιθετικοί που αυτή τη στιγμή στερούνται εμπιστοσύνης. Είναι αληθινοί επιθετικοί, αληθινοί σκόρερ, που τους λείπει η εμπιστοσύνη.

Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εγώ που ήμουν επιθετικός, ξέρω πολύ καλά για τι πράγμα μιλάω. Ένας γκολτζής παραμένει πάντα ένας γκολτζής. Εγώ έχω δει τον Μήτρογλου να παίζει. Είναι ένας αληθινός σκόρερ. Η εμπιστοσύνη για έναν επιθετικό είναι πολύ σημαντικό πράγμα».Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ