Τίτλοι τέλους από τώρα για τον ΟΦΗ

Η αδυναμία του ΟΦΗ να κατέβει στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθρακικό και πιθανότατα στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό σηματοδοτεί το θλιβερό φινάλε για την ομάδα της Κρήτης και την επανεκκίνηση από την Γ’ Εθνική.

Οι καταστάσεις είναι δραματικές και δεν θα πρέπει να καλλιεργούνται ελπίδες στον κόσμο του ΟΦΗ, καθώς η… σούμα των αποχωρήσεων είναι 21 παίκτες και αυτοί που είναι διαθέσιμοι είναι δέκα, μεταξύ των οποίων είναι δύο κίπερ και ένας τραυματίας.

Εχουμε και λέμε: παρελθόν αρχικά αποτέλεσαν οι: Μιχάλης Φραγκουλάκης, Σήφης Δασκαλάκης, Μίρνες Σίσιτς για να ακολούθησε το πρώτο κύμα αποχωρήσεων με τους: Αμπντουλαγέ Μεϊτέ, Ντέλε Αντελέγε, Ισλάμ Φερούζ, Απόνιο, Αντώνη Πετρόπουλο, Αμπντούλ Ραζάκ.

Μετά τον αγώνα με την Κέρκυρα το χορό των αποδεσμεύσεων έσυρε ο Κάρλος Μιλιάζες και στα χνάρια του βάδισαν μέσω προσφυγών οι Θοδωρής Τριποτσέρης, Γιώργος Μακρής, Γιάννης Στάθης, Βασίλης Κουτσιανικούλης. Προσθέστε σε αυτούς τους τέσσερις ξένους Ντάνι Αρτόλα, Γκιόργκι Μερεμπασβίλι, Γκιόργκι Λόρια, Μάιρον Τζορτζ που έχουν βγάλει εισιτήριο χωρίς επιστροφή για τις πατρίδες τους, αλλά και τους Κωσταντίνο Μπανούση, Βασίλη Λαμπρόπουλο και Μανώλης Μονιάκη, που αναμένεται να καταθέσουν σήμερα προσφυγή για τα οφειλόμενα και την ελευθερία τους. Στο δυναμικό απέμεινε ο πολύπειρος Ζέλικο Καλάϊτζιτς, που σκόπευε να σταματήσει το ποδόσφαιρο στο τέλος της σεζόν, ο Αλέξανδρος Περογαμβράκης, ο οποίος είναι παροπλισμένος λόγω τραυματισμού και οι πιτσιρικάδες Χαράλαμπος Δαμιανάκης, Μανώλης Ροβίθης, Γιώργος Γιαγκόζης, Παναγιώτης Μανιδάκης, Μανώλης Μπολάκης, Ζαχαρίας Μαραθιανός, Μανώλης Φαζός και Μιχάλης Αγριμάκης.

Θα πρέπει να αναφέρουμε πως δεν υπάρχουν καν ενημερότητες για να γίνουν μεταγραφές, οι οποίες λόγω μη αδειοδότησης έχουν τους γνωστούς περιορισμούς. Οπως γίνεται αντιληπτό ακόμα και παίκτες “καμικάζι” να βρεθούν, καταφθάνουν και νέα φιρμάνια από τη FIFA, τύπου Πέσιτς (Βλόνταρτσικ και Βάντο), που απειλούν με νέες αφαιρέσεις βαθμών.

Πηγή: sdna.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ