Τι σημαίνει «λύση και εκκαθάριση» στην ΑΕΚ

Τι σημαίνει «λύση και εκκαθάριση» στην ΑΕΚ

Μάθετε τι ακριβώς θα συμβεί -σύμφωνα με τους νόμους- στην ΑΕΚ μετά την 7η Ιουνίου οπότε και έχει προγραμματιστεί η Γενική Συνέλευση των μετόχων.

Το σχετικό ρεπορτάζ δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «Goal». Το ρεπορτάζ έχει ως εξής: ««Πραγματοποιήθηκε στις 14/05/2013 η Εκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου εξελέγη το νέο τριμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποτελούμενο από τους κ.κ. Κώστα Νεστορίδη, Ανδρέα Δημητρέλο και Αλέξη Αλεξίου.

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα του νέου ΔΣ θα γίνει πρόσκληση για νέα Γενική Συνέλευση της εταιρείας στις 07/06/2013 με θέματα:

1. Λύση εταιρείας και εκκαθάριση αυτής.

2. Διορισμός εκκαθαριστών.

3. Συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί διαφόρων εκχωρήσεων της ΑΕΚ ΠΑΕ»!

7 Ιουνίου: Ημέρα εκκαθάρισης!

    Έμειναν στον δρόμο οι υπάλληλοι της ΑΕΚ

    Το παίρνει πάνω του ο Μελισσανίδης

Αυτά αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία ανοίγει ένα εντελώς αχαρτογράφητο πεδίο στον επαγγελματικό μας αθλητισμό. Την «εκκαθάριση» μια ΑΕ, δηλαδή, του μεγέθους της ΑΕΚ (όπου «μέγεθος» τα δυσθεώρητα οικονομικά σε αντιδιαστολή, π.χ., με τις ΠΑΕ εκείνες που εκκαθαρίζονταν αναγκαστικά τα προηγούμενα έτη λόγω υποβιβασμού από την τελευταία επαγγελματική κατηγορία στην πρώτη ερασιτεχνική).

Τι σημαίνει, λοιπόν, «λύση και εκκαθάριση» σε όσο το δυνατόν πιο απλά ελληνικά; Τι θα γίνει στην ΑΕΚ από τις 7 Ιουνίου και μετά;

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ