Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Πέθανε ο Γιάννης Τσεβρεντζής

Τον θάνατο του Γιάννη Τσεβρεντζή θρηνεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Δόξας Δράμας και προπονητής της, Γιάννης Τσεβρεντζής, άφησε την τελευταία πνοή του, σε ηλικία 65 ετών. Ο Γιάννης Τσεβρεντζής φέρεται να πέθανε από κορονοϊό έπειτα από 10ήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο της Δράμας.

Ο Γιάννης Τσεβρεντζής αγωνίστηκε με τη Δόξα Δράμας στην Α’ Εθνική από το 1980 έως το 1985, ενώ εργάστηκε σε αυτή και ως προπονητής. Την ποδοσφαιρική του καριέρα είχε ξεκίνησε στον Πανδραμαϊκό από τον οποίο πήρε μεταγραφή στην Δόξα Δράμας. Επί Χρήστου Αρχοντίδη είχε κληθεί και στην εθνική Ελλάδας, αλλά ένας τραυματισμός δεν του επέτρεψε να φορέσει το εθνόσημο στο στήθος. Ως προπονητής εργάστηκε – εκτός από τη Δόξα Δράμας – σε Πανδραμαϊκό, Λύκους και Βυζάντιο Κοκκινοχώματος.

Ο γιος του Χρήστος, φόρεσε για ένα διάστημα τη φανέλα του ΑΟ Χανιά (το β’ μισό της σεζόν 2008-09 στο Περιφερειακό πρωτάθλημα).

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της η Δόξας Δράμας αναφέρει: «Δυστυχώς η ΠΑΕ Δόξα Δράμας βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ακόμη μια μεγάλη απώλεια για την οικογένεια των Μαυραετών. Ο Γιάννης Τσεβρεντζής άφησε σήμερα σε ηλικία 65 ετών την τελευταία του πνοή βυθίζοντας σε θλίψη τόσο την οικογένεια του όσο και την οικογένεια της Δόξας Δράμας. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ