Θεσσαλονίκη: Ο Ηρακλής γιόρτασε 113 χρόνια ζωής – Η νύχτα έγινε μέρα στην Αριστοτέλους

Με έναν ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο γιόρτασαν φέτος οι φίλοι του Ηρακλή τα γενέθλια του Συλλόγου, ο οποίος χθες συμπλήρωσε 113 χρόνια ζωής.

Οπαδοί του Ημίθεου κρατώντας πυρσούς στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα της αγαπημένης τους ομάδας, έκαναν τη νύχτα – μέρα σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα το άγαλμα Βενιζέλου, όπου πολύ κοντά βρίσκεται ο σύνδεσμος της Αυτόνομης Θύρας 10.

Νωρίτερα, έξω από τα γραφεία του ΓΣ Ηρακλής στο Κατσάνειο, περίπου 110 άτομα προχώρησαν στον εμβολιασμό κατά του κορoνοϊού.

Ανάμεσα σε αυτούς και η αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης, γνωστή για τα «κυανόλευκα» συναισθήματά της, Ιωάννα Κοσμοπούλου, καθώς επίσης και ανήλικα προσφυγόπουλα από την Κοινωνική Οργάνωση “Άρσις”.

Χθες, σε δύο ειδικές εκδηλώσεις τοπικοί φορείς, παράγοντες, αθλητές και οπαδοί του Ηρακλή τίμησαν τα γενέθλια του συλλόγου. Στην πρώτη στο Ιβανώφειο συνυπήρξαν τα ιερά τέρατα του μπάσκετ, όπως ο Ντέιβιντ Ίνγκραμ και ο Νίκος Γκάλης, ενώ στη δεύτερη εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Καυτανζόγλειο, στο περιθώριο της αναμέτρησης του Ημίθεου με την ΑΕΛ, τιμήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ορφανίδης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: grtimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ