Θέλει να πάρει Σα και να κρατήσει Ποντένσε ο Ολυμπιακός – Εισηγήθηκε την παραμονή Χασάν ο Μαρτίνς

Συνάντηση με συνεργάτη του Ζόρζε Μέντες είχε η διοίκηση του Ολυμπιακού το Σάββατο, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου.

Τη φετινή σεζόν, που χθες έφτασε στο τέλος της, αγωνίστηκαν πέντε ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο γραφείο του διάσημου ατζέντη στους ερυθρόλευκους. Πρόκειται για τους Σα, Ποντένσε, Χασάν, Ζιλ Ντίας και Μιράντα.

Οι υποθέσεις, ωστόσο, που «καίνε» τους Πειραιώτες είναι εκείνες των δύο πρώτων.

Για τον Πορτογάλο τερματοφύλακα υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσει θετικά το θέμα και σύντομα θα πέσουν οι υπογραφές μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών, με την Πόρτο να βάζει στα ταμεία της ένα ποσό πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στη συνάντηση που έγινε υπό άκρα μυστικότητα επί αθηναϊκού εδάφους, συζητήθηκε και το θέμα του νεαρού εξτρέμ.

Στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν από νωρίς το συγκεκριμένο ζήτημα, αφού επιθυμία τους είναι να κρατήσουν τον Ποντένσε και την επόμενη χρονιά στο ρόστερ τους, χωρίς πάντως αυτό να σημαίνει ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την παραμονή και του Χασάν, αλλά η Μπράγκα ζητάει ένα μεγάλο ποσό για την παραχώρησή του (κοντά στα 4 εκατ. ευρώ) και το καλοκαίρι θα παίξει στο Copa Africa, όπου μπορεί να ανέβει περισσότερο η χρηματιστηριακή του αξία μετά τα 15 γκολ που πέτυχε φέτος με τα ερυθρόλευκα.Πηγή: filathlos.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ