Θέλει μετάλλιο πρωταθλητή ο Ζαρντίμ

Θέλει μετάλλιο πρωταθλητή ο Ζαρντίμ

Καθοριστική συμβολή στον τίτλο του πρωταθλητή που θα κατακτήσει ο Ολυμπιακός φέτος θεωρεί πως έχει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος περιμένει να του σταλεί ένα μετάλλιο στην Πορτογαλία.

Ο 37χρονος τεχνικός μιλώντας στους δημοσιογράφους στην πατρίδα του, στο περιθώριο εκδήλωσης στο «Ντραγκάο», είπε ακόμη ότι θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Πορτογαλίας.

«Είναι σημαντικό να βρίσκομαι στην Πορτογαλία, αλλά με ένα πρότζεκτ στο μέγεθος που το θέλω για να συνεχίσω την καριέρα μου. Στην Πορτογαλία, η σκέψη μου είναι να δουλέψω σε μια από τις τρεις μεγάλες ομάδες. Στο εξωτερικό, εξαρτάται από το πρωτάθλημα. Είναι πάντα καλύτερο να δουλέψω σε μια μεσαία ομάδα στην Ισπανία ή στην Αγγλία, παρά σε μια μεγάλη ομάδα στην Τουρκία ή την Ελλάδα.

Οσο για την πορεία του στην παλιά του ομάδα, σημείωσε: «Στην Μπράγκα έκανα τη δουλειά μου και πέτυχα τους στόχους μου. Ηταν ένας κύκλος που έκλεισε και τώρα η Μπράγκα τα πάει καλά. Θα μπορούσε να ρα πάει πολύ καλύτερα από πέρυσι, καθώς έμεινε σχεδόν όλο το ρόστερ».

Οσο για τον Ολυμπιακό, σημείωσε: «Αφησα το έργο μου και τουλάχιστον ένα μετάλλιο πρωταθλητή πρέπει να μου σταλεί στην Πορτογαλία».

Πηγή: onsports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ