Θαύμα ή γερμανικός τελικός

Θαύμα ή γερμανικός τελικός

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μπάγερν μετά το 4-0 του Μονάχου, θέλοντας να πετύχει ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να προκριθεί στον τελικό.

Η νίκη της Μπάγερν με 4-0 στο Μόναχο κάνει τα πράγματα πολύ δύσκολα για την ομάδα του Τίτο Βιλανόβα. Στην ιστορία των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων μόνο τρεις ομάδες ανέτρεψαν τέτοια διαφορά: η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Γκλάντμπαχ που είχε νικήσει στο πρώτο παιχνίδι με 5-1 (4-0 η ρεβάνς), η Λεϊσόες απέναντι στη Λα Σο-ντε-Φοντς (6-2, 5-0) και η Παρτιζάν με την ΚΠΡ (6-2, 4-0). Ο Χάινκες είναι ο  ένας από τους μόλις τρεις προπονητές που η ομάδα του απέτυχε να υπερασπιστεί προβάδισμα τεσσάρων γκολ σε διοργάνωση της UEFA. Ήταν στον πάγκο της Γκλάντμπαχ που αποκλείστηκε από τη Ρεάλ…

Ο Χαβιέ Μασεράνο ακόμα δεν είναι έτοιμος, ο Μπούσκετς είναι αμφίβολος, ενώ ο Ζόρντι Άλμπα είναι τιμωρημένος μετά την κίτρινη κάρτα που δέχτηκε στην Γερμανία. Ο Αντριάνο επιστρέφει. Ο Πουγιόλ και ο Αμπιντάλ παραμένουν εκτός.

Οσον αφορά τον Γιουπ Χάινκες, έκανε δέκα αλλαγές στην ομάδα που αντιμετώπισε τη Φράιμπουργκ και επικράτησε με 1-0, παίρνοντας τη δέκατη συνεχόμενη νίκη της. Το κρύωμα του Ντάντε λογικά δεν θα του στερήσει τη συμμετοχή στο ματς, ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Μάριο Μάντζουκιτς. Μεγαλύτερος φόβος του Χάινκες είναι το ότι έξι παίκτες του βρίσκονται στο όριο των καρτών.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ