“Θα παλέψουμε για τους Έλληνες”

Ο Γρηγόρης Μάκος, ο Γιώργος Σαμαράς  και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου τόνισαν την αισιοδοξία τους ότι η Εθνική μας ομάδα θα παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη να διεκδικήσει τους στόχους της.”Κάθε παίκτης θα ήθελε να βρίσκεται σε μεγάλη διοργάνωση”, είπε ο Γρηγόρης Μάκος. “Δεν πήγα στο Μουντιάλ, ήρθα εδώ κι ελπίζω να φέρω γούρι στην ομάδα!Η μόνη ανησυχία που έχω είναι μήπως και δε νικήσουμε! Πιστεύω όμως ότι θα καταφέρουμε, αλλιώς θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε τη σκέψη μας για τη συνέχεια. Ήταν μια δύσκολη κι επίπονη σαιζόν μετά από πολλούς αγώνες για τα πλέι οφ.

Απ’ τη στιγμή που ήρθαμε όμως τεθήκαμε στη διάθεση του προπονητή .Κάποιοι παίκτες είναι πιο ξεκούραστοι από μας.  Πιστεύω όμως ότι κι εμείς που έχουμε παίξει στα πλέι οφ θα ‘μαστε έτοιμοι. Άλλωστε ο προπονητής έχει φτιάξει το πρόγραμμα των προπονήσεων έτσι ώστε να λυθούν τα πόδια μας την κατάλληλη στιγμή”.Από την πλευρά του ο Γιώργος Σαμαράς, υποστήριξε: “Είμαστε έτοιμοι μετά από σκληρή προετοιμασία. Πιστεύω ότι δε μας λείπει τίποτα και σωματικά και πνευματικά. Για την Πολωνία δε μ’ ενδιαφέρει πως θα παίξει. Επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι και πώς θα κάνουμε ευκαιρίες για να το πάρουμε.

Είμαστε ομάδα με πολύ  μαχητικό πνεύμα θα τα δώσουμε όλα μέσα στο παιχνίδι! Έχουμε πίστη στις δυνατότητες μας κι είμαστε παθιασμένοι ,αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δε μ’ αρέσει να δίνω υποσχέσεις και να λέω μεγάλα λόγια.  Όλοι έχουμε στο μυαλό μας το ματς με την Κροατία που πήραμε την πρόκριση και τη χαρα που δώσαμε στον κόσμο. Εμείς θα παλέψουμε γιατί πιστεύουμε στην ομάδα.

Δε θέλω να πω μέχρι πού μπορούμε να φτάσουμε – θα παλέψουμε για τους Έλληνες. Η ομάδα έχει νέους παίκτες και πιστεύω ότι προσαρμόζονται γρήγορα και θα βοηθήσουν. Δε θεωρώ ότι έχουμε σοβαρό πρόβλημα με το γκολ. Άλλη η προσέγγιση στα φιλικά, άλλο τώρα. Αν είχαμε θέμα, δε θα βγαίναμε πρώτοι στον όμιλο!”.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Αβραάμ Παπαδόπουλου: “Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που ήρθαμε εδώ. Θέλουμε να δώσουμε χαρά στον  κόσμο που βρίσκεται κοντά μας και στα εύκολα και στα  δύσκολα.

Δε νιώθω κούραση άλλωστε όλον αυτόν τον καιρό προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι και να  δείξουμε τον καλό μας εαυτό! Αυτό που έκανε η Εθνική το 2004 είναι το πιο σημαντικό κατόρθωμα!

Θα παλέψουμε ματς με ματς θα για να φέρουμε την Εθνική εκεί που πρέπει. Εμείς οφείλουμε την Παρασκευή να βρισκόμαστε στην καλύτερη κατάσταση μας.

Όπλο μας το ομαδικό πνεύμα και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ο Λεβαντόφσκι είναι πολύ καλός παίκτης αλλά πρέπει να τους προσέξουμε όλους. Χρειάζεται να επιβάλλουμε το ρυθμό μας και να πάρουμε τη νίκη. Είχαμε πράγματι μια κακή αρχή στο Μουντιάλ, αλλά αυτό δε λέει τίποτε εδώ!”

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ