Θα δώσει μόνο… 100 εκατ.€

Η Μπαρτσελόνα μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ και την απώλεια του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ Μαδρίτης κοιτάει την επόμενη μέρα και σχεδιάζει τον κορμό της ομάδας για την νέα σεζόν. Με τους «μπλαουγκράνα» να δηλώνουν αποφασισμένοι να ρίξουν στο παζάρι ακόμα και 100εκ. ευρώ! Στόχος της ομάδα της Βαρκελώνης είναι να δημιουργήσει μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα, «ενισχύοντας» και την επιλογή του Τίτο Βιλανόβα για πρώτο προπονητή.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα γίνουν και περικοπές. Η διοίκηση της «Μπάρτσα» έχει αλλωστε ανακοινώσει ότι στη φετινή σεζόν θα μειώσει τον προϋπολογισμό λόγω οικονομικής κρίσης θα πραγματοποιήσει περικοπές ύψους 40%. Αυτό σημαίνει πως τα χρήματα που διατίθενται απευθείας για μεταγραφές δεν θα ξεπερνούν τα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Στο συνολικό ποσό που θα διαθέσει η διοίκηση της ομάδας για την αγορά παικτών θα συμπεριληφθούν όμως και τα χρήματα που θα λάβει από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών της. Παράλληλα το μπάτζετ των «μπλαουγκράνα» θα ενισχυθεί και από τα πριμ που προορίζονταν να κατατεθούν στους λογαριασμούς των παικτών στην περίπτωση που ο τίτλος της πρωταθλήτριας Ισπανίας υπερασπίζονταν επιτυχώς. Κάτι τέτοιο δεν έγινε, και έτσι το ποσό των 30 εκατομμυρίων ευρώ θα διατεθεί επίσης για μεταγραφές.

Κάπως έτσι συγκεντρώνεται το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για μεταγραφές, γεγονός που θα βοηθήσει ιδιαίτερα και τον νέο τεχνικό της ομάδας Τίτο Βιλανόβα Αυτά με βάση και τα ρεπορτάζ των εφημερίδων της Βαρκελώνης, όπως η «Sport», που κάνουν λόγο για αλλαγές στο ρόστερ του συλλόγου.

ΠΗΓΗ: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ