Θα “απολύσει” ο Ολυμπιακός τον Moyes;

Θα “απολύσει” ο Ολυμπιακός τον Moyes

Ο David Moyes δήλωσε πως είναι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ, αλλά φαίνεται πως πλέον πολύ δυσαρεστημένοι είναι και οι ιδιοκτήτες των «κόκκινων διαβόλων», με συνέπεια να υπάρχουν στο Νησί δημοσιεύματα που αναφέρουν πως ο Σκωτσέζος τεχνικός μετράει… ώρες στον πάγκο της πρωταθλήτριας Αγγλίας!

Ο David Moyes ζήτησε από τον κόσμο να είναι κοντά στην ομάδα, ειδικά την Τετάρτη, στέλνοντας μήνυμα πρόκρισης με τον Ολυμπιακό! Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως ο David Moyes (εάν δεν γίνει κάποια κίνηση έκπληξη) στον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Τετάρτη παίζει το… κεφάλι του! Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής ιστοσελίδας, «CaughtOffside» οι Γκλέιζερς έχουν αποφασίσει να απομακρύνουν τον 51χρονο προπονητή, ειδικά μετά τη «βαριά» ήττα με 3-0 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ» από τη Λίβερπουλ . Στο σχετικό ρεπορτάζ τονίζεται πως πολλά θα εξαρτηθούν και από το αποτέλεσμα και την πρόκριση στον αγώνα με τους «ερυθρολεύκους»!

Αναφέρεται πως οι παίκτες δεν έχουν, πλέον, πίστη στον προπονητή τους, με τους ιδιοκτήτες του αγγλικού συλλόγου να έχουν δημιουργήσει, ήδη, μία λίστα με υποψήφιους προπονητές! Ανάμεσά τους είναι ο Λουίς Φαν Γκάαλ (μέχρι και το Μουντιάλ θα είναι στην Εθνική Ολλανδία), αλλά και ο Γιούργκεν Κλοπ της Ντόρτμουντ.

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ