“Τεράστια τιμή για μένα”

Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στα γήπεδα της Πολωνίας με το εθνόσημο στο στήθος, μόνο απαρατήρητες δεν περνάνε. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον έχει «γοητευτεί» με τις ικανότητες του 20χρονου διεθνή αμυντικού που αγωνίζεται στη Μπουντεσλίγκα για λογαριασμό της Σάλκε, και θέλει να τον εντάξει στις τάξεις των δευτεραθλητών Αγγλίας.

Να θυμίσουμε πως ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είχε εκφραστεί με κολακευτικά λόγια για τον Έλληνα άσο και πέρσι, όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπαιξε στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Σάλκε και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.   

Δηλώσεις έκανε μάλιστα και ο Έλληνας διεθνής άσος, καθώς έψαξαν και τον βρήκαν οι Άγγλοι. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στο «Skysports».  «Δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», ξεκαθάρισε ο Παπαδόπουλος, για να συμπληρώσει: «Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο να αρέσει ο τρόπος που αγωνίζομαι, όμως δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Φυσικά και θα ήθελα μια μέρα να παίξω στη Γιουνάιτεντ, όμως είμαι παίκτης της Σάλκε και παραμένω συγκεντρωμένος στην ομάδα μου». Πηγή: pamesports.gr     

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ