Τεντόγλου: Εξασφάλισε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι – «Μου την σπάει…»

Σαν… σε προπόνηση ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του μήκους, Μίλτος Τεντόγλου νίκησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που διεξάγεται στον Βόλο.

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του μήκους όλων των εποχών άρχισε με 8.10μ., επίδοση που του έδινε ήδη τη νίκη, και συνέχισε με 8.23μ., άκυρο και 8.26μ. ενώ άφησε την πέμπτη προσπάθειά του. Στην τελευταία του προσπάθεια «πέταξε» στα 8.38μ. και μαζί με τη βελτίωση του φετινού του ρεκόρ έπιασε και το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η επίδοσή του είναι η τρίτη καλύτερη φετινή στον κόσμο.

«Τα άλματα βγήκαν έτσι όπως τα ήθελα, αλλά μικρά τεχνικά άλματα μου στέρησαν μεγαλύτερη επίδοση, όπως ότι πατούσα πίσω στα πρώτα άλματα και ότι στο τελευταίο έμεινε το αριστερό πόδι μου κάτω στην άμμο και άφησα μεγάλο σημάδι», δήλωσε μετά τον αγώνα του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Στη συνέχεια τόνισε πως αυτό που τον ενοχλεί είναι πως έφτασε πολύ κοντά στο φετινό Παγκόσμιο ρεκόρ: «Ο στόχος μου ήταν κοντά στα 8.45, κοντά ήμουνα, αλλά τι να πω… Δεν είναι η καλύτερη επίδοση στον κόσμο αυτή για τέσσερα εκατοστά, αυτό μου τη σπάει. Αλλά είναι νούμερο τρία επίδοση στον κόσμο; Εντάξει…»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ