Τέλος εποχής για τον Μέσι: Επιβεβαίωσε αυτό που όλοι δεν ήθελαν

Ο Λιονέλ Μέσι  επιβεβαίωσε τους φόβους όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Ο 35χρονος Αργεντινός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Star+ του Κατάρ αποκάλυψε πως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 θα είναι το τελευταίο στην καριέρα του.

«Αισθάνομαι σε καλή φυσική κατάσταση, επειδή είχα καλή προετοιμασία φέτος, που δεν είχα πέρυσι. Το 2021 άρχισα αργά την προπόνηση, έπαιζα χωρίς ρυθμό, με το πρωτάθλημα να έχει αρχίσει ήδη και μετά πήγα στην εθνική ομάδα. Όταν επέστρεψα, είχα έναν τραυματισμό και ποτέ δεν τελείωσα την προετοιμασία. Μετά κόλλησα Covid και ποτέ δεν μπόρεσα να βρω ρυθμό.

Μετράω τις μέρες για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Υπάρχει λίγο άγχος και αγωνία, επειδή θα ήθελα να διεξαχθεί τώρα. Σκέφτομαι ότι έχουμε προκριθεί, το τι θα συμβεί, ότι θα είναι το τελευταίο μου, πώς θα πάει, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να περιμένω να γίνει και αγχώνομαι για να τα πάμε καλά.

Αναφερόμενος στην εθνική Αργεντινής, ο 35χρονος επιθετικός δήλωσε: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση επειδή έγιναν όλα όπως έπρεπε. Έχουμε πολύ γεμάτο και δυνατό ρόστερ, όμως στο Παγκόσμιο Κύπελλο μπορούν να γίνουν τα πάντα. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και γι’ αυτό ένα Μουντιάλ είναι ξεχωριστό. Τα φαβορί δεν είναι αυτά που πάντα καταλήγουν να το κατακτούν ή να κάνουν την πορεία που όλοι περιμένουν.

Δεν γνωρίζω αν είμαστε τα μεγάλα φαβορί, όμως η Αργεντινή πάντα είναι φαβορί λόγω της ιστορίας της, ό,τι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό, ειδικά τώρα, στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Δεν είμαστε το φαβορί, νομίζω ότι υπάρχουν άλλες ομάδες από πάνω μας».

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση το 2006 και το 2014 έφτασε μέχρι τον τελικό και αναδείχθηκε MVP του τουρνουά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ