Τέλος από την Τότεναμ ο Βίλας-Μπόας

Τέλος από την Τότεναμ ο Βίλας-Μπόας

«Χώρισαν» οι δρόμοι της Τότεναμ με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας, ύστερα από περίπου 1,5 χρόνο. Η χθεσινή «ντροπιαστική» ήττα με σκορ 5-0 από τη Λίβερπουλ ήταν η… σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πορτογάλο τεχνικό, με τα «σπιρούνια» να ανακοινώνουν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Με μια λιτή ανακοίνωση, χωρίς πολλά-πολλά, οι Λονδρέζοι έκαναν γνωστή την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου και του ευχήθηκαν ό,τι καλύτερο στο μέλλον.

Από χθες και μετά την ήττα από τη Λίβερπουλ (5-0), υπήρχε έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης προς το πρόσωπό του και τελικά οι φήμες πως το… διαζύγιο είναι κοντά, επαληθέφτηκαν σήμερα.

Εδώ και καιρό είχαν δημιουργηθεί αρκετά… σύννεφα στη σχέση των δύο πλευρών, αφού η πορεία της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ δεν ήταν η ενδεδειγμένη, ενώ φαίνεται πως και τα 100 εκατ. ευρώ που ξοδεύτηκαν το καλοκαίρι δεν απέδωσαν… καρπούς.

Ο Βίλας-Μπόας αποχωρεί ύστερα από 1,5 χρόνο, αφήνοντας φέτος την Τότεναμ στην έβδομη θέση του πρωταθλήματος και στο -8 από την κορυφή, μετά από 16 αγώνιστικές. Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως στα παιχνίδια με τις έξι ομάδες από πάνω τους, οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν ούτε ένα! Κάτι που πιθανώς έπαιξε το ρόλο του, σε συνδυασμό με τις δύο βαριές ήττες από Μάντσεστερ Σίτι (6-0) και Λίβερπουλ.

Πηγή: england365.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ