Τελικός-παρωδία στη Νιγηρία: Τερματοφύλακας «άγαλμα» και πέναλτι… στο πλάγιο – Στημένος αγώνας ή διαμαρτυρία;

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από τον τελικό κυπέλλου στην πολιτεία Ογκούν στην Νιγηρία. Στο βίντεο εμφανίζονται οι παίκτες μίας ομάδας να αστοχούν επίτηδες στα πέναλτι, ενώ ο τερματοφύλακας της ίδιας ομάδας δεν προσπαθεί καν να αποκρούσει τις εκτελέσεις των αντιπάλων του. 

Συγκεκριμένα, στον τελικό κυπέλλου η Remo Stars και η Ijebu United οδηγήθηκαν στα πέναλτι, όμως κανείς δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε. Ο τερματοφύλακας των Remo Stars παρέμεινε ακίνητος και δέχθηκε όρθιος τα πέναλτι των αντιπάλων, ενώ την ίδια ώρα οι συμπαίκτες του αστοχούσαν προκλητικά στις δικές τους εκτελέσεις. Μάλιστα ένας ποδοσφαιριστής της Remo Stars έστειλε την μπάλα… πλάγιο.

Η Ijebu United κατέκτησε τελικά το τρόπαιο αφού κέρδισε με 3-0 στα πέναλτι.

«Αν αυτό δεν είναι στημένο παιχνίδι, τότε δεν ξέρω τι είναι. Γιατί το ποδόσφαιρο της Νιγηρίας είναι έτσι; Γιατί δεν θέλουμε ποτέ πρόοδο; Αυτός είναι ο τελικός του Ogun State FA Cup μεταξύ Remo Stars και Ijebu United» έγραψε στο Twitter o Ibukun Aluko

Στη συνέχεια Ibukun Aluko ανέφερε πως έμαθε περισσότερα για το περιστατικό. «Ανακάλυψα ότι οι παίκτες των αστεριών της Remo Stars πέταξαν σκόπιμα έξω τα πρώτα 3 πέναλτι και ο τερματοφύλακάς τους έμεινε επίσης ακίνητος όταν οι αντίπαλοι εκτέλεσαν τα δικά τους ως ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για την άδικη διαιτησία στο παιχνίδι».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ