Τελευταία ευκαιρία για Σο

Τελευταία ευκαιρία για Σο

Την απόφαση να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία στον τραυματία Χαμπίμπ Σο πήραν στον Παναθηναϊκό. Ουσιαστικά του παρέχουν και άλλο χρόνο για να γίνει ,επιτέλους, καλά από τη θλάση που τον έχει αφήσει εκτός δράσης από την πρώτη ημέρα του στο ρόστερ του Τριφυλλιού, προ τετραμήνου.

Οι διοικούντες έχουν ανοιχτή γραμμή με το ιατρικό τιμ. Η τελευταία μορφή θεραπείας του Σο θεωρείται ως η ύστατη για να αλλάξει κάτι προς το θετικό στον τραυματισμό του παίκτη. Εδώ και μερικές ημέρες μπήκε σε εφαρμογή το πλάνο θεραπείας, το οποίο προβλέπει μια προσπάθεια να «σπάσει» το υγρό που φαίνεται να προκαλεί διαρκή πόνο στον Σενεγαλέζο μέσο, όποτε βάζει περισσότερη ένταση στην προπόνηση.

Προσανατολισμός του πλάνου είναι στις 15 Νοεμβρίου να μπορέσει πια ο Σο χωρίς καμία ενόχληση να μπει σε φουλ ένταση προπονήσεων, άρα να τεθεί σιγά – σιγά στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα..

Αυτό είναι και το χρονικό όριο υπομονής των διοικούντων για τον Σο. Οι εισηγήσεις προς τον Γιάννη Αλαφούζο έχουν μια και συγκεκριμένη κατεύθυνση: τη λύση συμβολαίου του Σο. Εάν δεν ήταν εισήγηση του Φερέιρα θα είχε ήδη αποχαιρετήσει.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ