Τάσος Τριανταφυλλίδης στον «Real fm 97,8»: Οι παρέες κάνουν τις μεγάλες επιτυχίες

«Η άμυνα μας έδωσε τον τίτλο, πέρα από την θέληση και το πάθος που βγάλαμε στον τελικό καθώς και το καθαρό μυαλό που είχαμε σε καίρια σημεία» δήλωσε στον «Real fm 97,8» ο πλέι μέικερ του ΑΕΣΧ Πυλαίας, Τάσος Τριανταφυλλίδης για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο χάντμπολ, επικρατώντας στον τελικό με 21-20 της ΑΕΚ

«Κάναμε κάτι το απίστευτο, περνούμε από το πίσω μέρος του μυαλού μας, ότι μπορούμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Κυπέλλου, όταν αποκλείσαμε τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό, αλλά ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει. Ίσως μετά από κάποια χρόνια, καταλάβουμε τι έχουμε κάνει, απέναντι στο μέγεθος μιας ομάδας όπως είναι η ΑΕΚ» υπογράμμισε ο 25χρονός Βεροιώτης παίκτης, που έχει τελειώσει τη Νομική στην Θεσσαλονίκη.

Αυτός και οι συναθλητές του, στην Πυλαία, κατάφεραν το βράδυ του Σαββάτου στον τελικό του φαϊναλ φορ του Κυπέλλου, στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, να πετύχουν μια τεράστια έκπληξη στον θεσμό αλλά και γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό, σηκώνοντας για πρώτη φορά την Κούπα, για την Πυλαία και παράλληλα κερδίζοντας την πανίσχυρη ΑΕΚ, που έχει 10 φορές μεγαλύτερο μπάτζετ, από τα 50 χιλιάδες ευρώ που φτάνει αυτό της ομάδας της Θεσσαλονίκης!.

«Αν είχε κερδίσει η ΑΕΚ, δεν θα είχε γίνει τόσο θόρυβος» δήλωσε στην εκπομπή RealSports και στους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη, ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, προσθέτοντας: «Εδώ με εμάς, πρόκειται για μια όμορφη ιστορία κάποιων νεαρών παιδιών που παράλληλα με την προσωπική, επαγγελματική ζωή, με τα μαθήματα που έχουν αφού έχουμε πολλούς φοιτητές, να   ασχολούνται και με το χάντμπολ και κατάφεραν να κερδίσουν το μεγαθήριο την ΑΕΚ, που ασχολείται σε πλήρως επαγγελματικά πρότυπα!».

Οι παίκτες του Μπάμπη Ανανιάδη στην Πυλαία, όπως λέει ο Τάσος Τριανταφυλλίδης, χαίρονται το κάθε παιχνίδι, τονίζοντας ότι: «Πιστεύω ότι οι παρέες κάνουν τις μεγάλες επιτυχίες. Δεν θέλουμε να είμαστε πυροτέχνημα. Το κεφάλι όμως κάτω, δεν γίναμε ξαφνικά η καλύτερη ομάδα στο χάντμπολ στην Ελλάδα. Έχουμε θέληση να δουλέψουμε για να πάμε καλά στο νέο πρωτάθλημα, να μεγαλώσουμε λίγο πιο πολύ την Πυλαία!».

Ακούστε εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ