Τα νέα πρόσωπα στην πρώτη αυριανή συγκέντρωση στο Ρέντη για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω την περσινή σεζόν και προχωρά μπροστά, ξεκινώντας από αύριο την προετοιμασία του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με στόχο την επιστροφή στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αρχικά, όμως, οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα για να προκριθούν και στους ομίλους του Champions League, έχοντας να παίξουν τέλη Ιουλίου το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν για τα προκριματικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Αυτός είναι, άλλωστε, και ο λόγος που οι Πειραιώτες ξεκινούν τόσο νωρίς την προετοιμασία τους το φετινό καλοκαίρι.

Αύριο και την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς θα κάνουν τα καθιερωμένα εργομετρικά στο Ρέντη, όπου θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα ο Ντουρμισάι και ο Κάιπερς.

Βέβαια, υπάρχουν και οι παίκτες του Ολυμπιακού που έχουν εξασφαλίσει λίγες ακόμα μέρες άδειας, όπως οι διεθνείς, αλλά και το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των ερυθρόλευκων Ματιέ Βαλμπουενά που είχε υποχρεώσεις με τη Φενέρ μέχρι τις τελευταίες μέρες του Μαΐου.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών θα προπονηθούν για σχεδόν δύο εβδομάδες στο Ρέντη κι εν συνεχεία θα μεταβούν στο Γκντανσκ της Πολωνίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων περιλαμβάνει φυσικά και φιλικά παιχνίδια στο Γκντανσκ, αλλά και στην Αυστρία.Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ