Tα γκρουπ και οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Tα γκρουπ και οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός θα βρίσκεται με τα ως τώρα δεδομένα στο γ’ γκρουπ δυναμικότητας του Τσάμπιονς Λιγκ της σεζόν 2014-15, έχοντας ήδη γίνει γνωστοί οι περισσότεροι πιθανοί του αντίπαλοι.

Μετά και την ολοκλήρωση των περισσότερων μεγάλων πρωταθλημάτων, έχει σχεδόν διαμορφωθεί ο «χάρτης» των ομάδων που θα συνθέσουν τα γκρουπ δυναμικότητας για το Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται για την ώρα στο 3ο γκρουπ, κάτι που συνέβη και πέρυσι, ενώ για να ανέβουν στο 2ο και να ελπίζουν σε μία πιο ευνοϊκή κλήρωση, θα πρέπει να αποκλειστούν δύο από τις τέσσερις ομάδες με υψηλότερο συντελεστή από εκείνους.

Σ��γκεκριμένα πρόκειται για τις Άρσεναλ, Πόρτο, Λεβερκούζεν, Ζενίτ οι οποίες όμως δεν πρόκειται να έχουν εύκολο έργο στα πλέι οφ. Αυτό γιατί ανάμεσα στους πιθανούς αντιπάλους τους είναι και οι Μπιλμπάο, Λιλ, που είναι σίγουρα σε θέση να κάνουν τους δύο αποκλεισμούς που θέλει ο Ολυμπιακός.

Δείτε αναλυτικά τα τέσσερα γκρουπ όπως τα παρουσιάζει το «Goal» και ο Ανδρέας Δημάτος:

Α’ ΓΚΡΟΥΠ

Ρεάλ Μ.

Μπαρτσελόνα

Μπάγερν

Τσέλσι

Μπενφίκα

Ατλέτικο Μ.

Άρσεναλ

Πόρτο

Β’ ΓΚΡΟΥΠ

Σάλκε

Ντόρτμουντ

Γιουβέντους

Παρί Σ.Ζ.

Σαχτάρ Ντόνετσκ

Βασιλεία

Ζενίτ *

Μάντσεστερ Σίτι

Γ’ ΓΚΡΟΥΠ

Λεβερκούζεν*

Ολυμπιακός

ΤΣΣΚΑ Μ.

Άγιαξ

Νάπολι

Λίβερπουλ

Σπόρτινγκ Λ.

Γαλατάσαραϊ

Δ’ ΓΚΡΟΥΠ

Άντερλεχτ

Σάλτσμπουργκ *

Ρόμα

Στεάουα

ΑΠΟΕΛ*

Σέλτικ*

ΜΠΑΤΕ

Μονακό

* Οι ομάδες αυτές θα πρέπει να προκριθούν από τους προκριματικούς γύρους πρωταθλητών και μη. Επιπλέον στην Κύπρο μένει να οριστικοποιηθεί η κατάκτηση του τίτλου από τον ΑΠΟΕΛ, όπου το ματς με την ΑΕΛ διεκόπη με υπαιτιότητα της δεύτερης.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ