Τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τους νέους κατόχους

Τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τους νέους κατόχους

 

Από την Τρίτη (16/7) αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τους νέους κατόχους.

Ολοκληρώθηκε η περίοδος ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού για τους παλιούς κατόχους και από την προσεχή Τρίτη ξεκινά η διάθεση για όσους θέλουν να αγοράσουν τις νέες κάρτες για τα παιχνίδια της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι ανανεώσεις πήγαν πολύ καλά και στον Ολυμπιακό περιμένουν ότι θα πουληθούν περισσότερα διαρκείας από την περσινή σεζόν.

 

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε σήμερα, Σάββατο 13/07, η διαδικασία ανανέωσης των εισιτηρίων διαρκείας στους περσινούς κατόχους.

Την Δευτέρα 15/7 ώρες 10:00-16:00 θα πραγματοποιηθεί η εξυπηρέτηση των κατόχων εκείνων οι οποίοι έχουν ανανεώσει το εισιτήριο διαρκείας τους και επιθυμούν αλλαγή της θέση τους (είναι υποχρεωτική η επιστροφή της απόδειξης και του εισιτηρίου διαρκείας τους για να γίνει η αλλαγή).

Από την Τρίτη, 16 Ιουλίου, θα μπορούν, όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αποκτήσουν εισιτήριο διαρκείας για τη σεζόν 2013/2014, να προσέρχονται στο Τμήμα εισιτηρίων διαρκείας, στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», καθημερινά ώρες 10:00-18:00 και ταυτόχρονα το Call Center, στο τηλέφωνο 210-4800920, θα εξυπηρετεί όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν τηλεφωνικά, με πιστωτική κάρτα ή με κατάθεση.

Ακόμα, οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας και μέσω του επίσημου site της ομάδα μας www.olympiacos.org, στον σύνδεσμο ΑΓΟΡΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ».

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ