Τα δεδομένα για Κόντε και Παναθηναϊκό

Πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Πέδρο Κόντε.

Η αλήθεια είναι πως ο 31χρονος Ισπανός στράικερ φαντάζει σαν τη λύση στο επιθετικό πρόβλημα του τριφυλλιού, καθώς έχει το εύκολο γκολ, την ποιότητα και εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους φορ των πράσινων.

Συν τοις άλλοις, πρόκειται για μια δοκιμασμένη στο ελληνικό πρωτάθλημα περίπτωση επιθετικού.

Ο Κόντε είναι ίδιος, αν όχι καλύτερος σε σχέση με όσα είχαμε δει στα μέρη μας στο διάστημα που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Ισπανός είναι ακόμα μια… μηχανή των γκολ και βρίσκει με άνεση τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα.

Πέρυσι πέτυχε 18 γκολ σε 25 ματς με τη Μπανίγιας, φέτος μετράει ήδη 7 σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Το μεγάλο πλεονέκτημα του Κόντε είναι ότι δεν θα χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής στα ελληνικά δεδομένα.

Παράλληλα, οι απολαβές του δεν είναι σε… αστρονομικά ύψη και το συμβόλαιό του, αν και υψηλό (περί τις 500.000 ευρώ), είναι σχετικά κοντά στα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού.

Ο Κόντε έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τη Μπανίγιας είτε στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο είτε το καλοκαίρι που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με το σύλλογο από τα ΗΑΕ.

Ο στόχος του είναι να επιστρέψει σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και είναι ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί ξανά στην Ελλάδα, καθώς αγάπησε τη χώρα μας στο διάστημα που έπαιξε στη Super League 1.

Όπως έλεγε σε ανθρώπους από το στενό του περιβάλλον, είναι ιδιαίτερα κολακευτικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, καθώς είναι μια ιστορική ομάδα που έχει κερδίσει την εκτίμηση του, αλλά αυτή την περίοδο επικεντρώνεται στις υποχρεώσεις που έχει με τη Μπανίγιας.

Άλλωστε, ακόμα δεν έχει το ελεύθερο για να συζητήσει με οποιαδήποτε και αν προκύψει κάποια πρόταση, αυτή θα πρέπει πρώτα να περάσει από τη Μπανίγιας και έπειτα να μεταφερθεί στον ίδιο.

Οι πράσινοι γνωρίζουν όλα τα δεδομένα, για την ώρα διαψεύδουν ότι υπάρχει θέμα Κόντε, αλλά περιμένουν τις εξελίξεις στις συζητήσεις του παίκτη με τη Μπανίγιας για την αποδέσμευσή του και κατόπιν θα κάνουν την κίνησή τους.Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ