Τα δάκρυα της Ντουντουνάκη για τον αποκλεισμό από τον τελικό – ΒΙΝΤΕΟ

Η Άννα Ντουντουνάκη «άγγιξε» μία ιστορική πρόκριση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αλλά, παρά το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχε στα 100μ. πεταλούδα, έμεινε εκτός οκτάδας για μόλις έξι εκατοστά του δευτερολέπτου.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά το τέλος του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα. Με ανάμεικτα συναισθήματα και φορτισμένη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Όπως δήλωσε η ίδια, “είμαι πολύ χαρούμενη για το πανελλήνιο ρεκόρ που πέτυχα, όμως, στενοχωρήθηκα πολύ που αυτό δεν ήταν αρκετό για να μπω στην οκτάδα αλλά σίγουρα δεν μπορώ να είμαι αχάριστη”.

“Πιστεύω ότι έδωσα ό,τι περισσότερο είχα σε αυτήν την κούρσα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Ξεκίνησε η Ολυμπιακή προετοιμασία με δύο στόχους, ένα μετάλλιο στο ευρωπαϊκό και οκτάδα στην Ολυμπιάδα. Πέτυχα τον έναν και με το παραπάνω, έχασα τον άλλον. Έτσι είναι, αυτά έχει η ζωή. Χαίρομαι που τουλάχιστον και στα δύο έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό την ώρα που έπρεπε”, συμπλήρωσε

Σημειώνεται ότι η Άννα Ντουντουνάκη κατετάγη 9η στους ημιτελικούς του αγωνίσματος με 57.25, βελτιώνοντας το 57.37 που είχε πετύχει στις 18 Μαΐου, στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, τη στιγμή που ως όγδοη προκρίθηκε στον αυριανό (26/7) τελικό η Αναστασία Σκουρντάι από τη Λευκορωσία με 57.19.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ