Γιώργος Πρίντεζης: Το πάρτι – έκπληξη στη Σύρο με τον Δήμο Αναστασιάδη

Το “Aegean Ball Festival” με την υπογραφή του Γιώργου Πρίντεζη ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Σύρο. Πέντε ημέρες γεμάτες μπάσκετ, εκπλήξεις και ινδάλματα του αθλητισμού σε μια σπουδαία διοργάνωση που επιμελήθηκε η Pro Game. 

Πρωταγωνιστές του Stoiximan Aegean Ball Festival, άνθρωποι μπροστά ή πίσω από τις κάμερες, εθελοντές, αθλητές και γενικότερα όλοι όσοι αγαπούν τον Γιώργο Πρίντεζη, έδωσαν ραντεβού για μια μοναδική βραδιά στο σπίτι του αγαπημένου μπασκετμπολίστα με άφθονο κέφι παρέα με τον Δήμο Αναστασιάδη, την Χριστίνα Μηλιού και την Nafsica. Όπως αναφέρει το Cyclades24.gr, οι πάντες έγιναν μια μεγάλη παρέα, τιμώντας τον Γιώργο Πρίντεζη με την παρουσία τους.

Γιώργος Πρίντεζης: Βίντεο από το πάρτι με τον Δήμο Αναστασιάδη

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες κράτησαν συντροφιά στους προσκεκλημένους μέχρι την ανατολή του ήλιου.

Ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ήθελε να συνδέσει την αγάπη του για το νησί του με το πάθος του για το μπάσκετ, προσφέροντας παράλληλα και στα δύο. Το καλοκαίρι του 2016 έκανε το όραμά του πραγματικότητα με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο. Μέσα σε τρία χρόνια η αγαπημένη πατρίδα του Γιώργου Πρίντεζη έγινε ένας ξεχωριστός καλοκαιρινός μπασκετικός προορισμός.  Το νησί των Κυκλάδων γέμισε αυτές τις μέρες από επαγγελματίες καλαθοσφαιριστές και όχι μόνο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ