Συνάντηση Άδωνι-Σαββίδη

Συνάντηση Άδωνι-Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης συναντήθηκε στη Βουλή με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη, παρουσία και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου. Συζήτησαν για τον απόδημο ελληνισμό και τα προβλήματα του και κυρίως για τις συντάξεις των παλιννοστούντων που με βάση το τρίτο Μνημόνιο χάνουν το βοήθημα των 360 ευρώ που λάμβαναν έως τώρα. O Ιβάν Σαββίδης αποκάλυψε  την πρόθεση του να αγοράσει το κτήριο όπου στεγάζεται το Συμβούλιο Αποδήμου Ελληνισμού για να το παραχωρήσει αμέσως μετά ως δωρεά του στο ΣΑΕ!

Κι αυτό γιατί υπάρχει κόντρα μεταξύ του Συμβουλίου Απόδημου Ελληνισμού και του Δήμου Θεσσαλονίκης σχετικά με τη συνέχιση της λειτουργίας των γραφείων του Συμβουλίου που στεγάζονται σε γραφεία ιδιοκτησίας του Δήμου. Ο Άδωνις Γεωργιάδης συνάντησε τον Ιβάν Σαββίδη με την ιδιότητα του συντονιστή του Συμβουλίου Αποδήμου Ελληνισμού για την Περιφέρεια χωρών  της τέως Σοβιετικής Ένωσης.

Νωρίτερα ο κ. Σαββίδης συναντήθηκε με ανθρώπους του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για το θέμα των οφειλών του ΠΑΟΚ.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ